BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

5 Σεπ 2010

Λάθος Απόδοση Των Βook.....Ορμάτε

Καλησπέρα σας παικταράδες μου,

Στην εισαγωγή μου θα ασχοληθώ με τρία εξωστοιχηματικά πράγματα. Καθαρά ενημερωτικά και παραθέτοντας ειδήσεις που μου έκαναν εντύπωση.
Μετά το χθεσινό αποκλεισμό της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ πίστεψα πως αφού δεν νικήσαμε τους Ισπανούς και αυτή τη φορά δε θα τους νικήσουμε ποτέ. Δε γίνεται γιατί πραγματικά πιστεύω πως αυτή η Ισπανία ήταν μία από τις χειρότερες των τελευταίων χρόνων.
Δεύτερο θέμα που μου έκανε εντύπωση είναι για τον γνωστό μάνατζερ που έχει λέει αδήλωτα στην εφορία 26εκατομμύρια ευρώ!!! Δηλαδή τι δήλωσε αυτό το παλικάρι έως τώρα??? Τίποτα να φανταστώ!!! Μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα σε άρθρο της τον φωτογραφίζει ουσιαστικά.
Τέλοσπάντων ελπίζω και πιστεύω πως τελικά θα πάρει το δρόμο του και αυτό το θέμα.
Κλείνοντας τα ενημερωτικά θέματα και για να περάσουμε στα στοιχηματικά μας, πολλοί θα μάθατε ότι γνωστός εκδότης μεγάλης αθλητικής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης συλλήφθηκε με την διαδικασία του αυτόφορου μετά από το πρωτοσέλιδο που κυκλοφόρησε την Πέμπτη στην εφημερίδα του. Λίγο μεγαλύτερη προσοχή ρε παιδιά αυτά είναι σοβαρά πράγματα!!!


Πάμε τώρα στα δικά μας λημέρια. Έχουμε serie B και segunda division σήμερα. Νομίζω ότι το πρόγραμμα είναι σαφώς καλύτερο από τις προηγούμενες μέρες.
Empoli FC
Το παιχνίδι που μου κέντρισε το ενδιαφέρον και νομίζω πως έχει σοβαρό λάθος στο σετ αποδόσεων είναι το Varese - Empoli. Το παιχνίδι διεξάγεται στο Stadio Franco Ossola. Εδώ τι έχουμε τώρα? Φαβορί τους νεοφώτιστους απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε αρκετά χρόνια στο Campionato και τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να επανέλθει. Εδώ μάγκες ποσοστά που κυκλοφορούν στο 4.50 θα τα τιμήσω γιατί νομίζω πως όσο καλά και να πατάει εντός έδρας η Varese η Empoli αν θέλει να αποδείξει ότι είναι διεκδηκήτρια της ανόδου θα πρέπει να το καθαρίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Εμπιστεύομαι και πιστεύω την Εμπολι και σήμερα πάμε να τους πάρουμε ένα κομμάτι της πίττας.
Επιθετικό παιχνίδι από μας απέναντι στους μπουκ με κεφάλαιο λογικό.
Καλό μας βόλι μάγκες τα λέμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις