BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

22 Αυγ 2010

Fun Bet Today...

Καλησπέρα παικτάδες μου,

Καλή ημέρα χθες μπορεί να χαρακτηριστεί μετά τα γερμανικά ήρθε και η ισοπαλία της Braga. Δε μας βοήθησε το γαλλικό καθώς κυνηγήσαμε μεγάλη έκπληξη. Η ημέρα παρ' όλα αυτά έκλεισε με θετικό πρόσημο. Πάμε στα σημερινάμας παιχνίδια. Να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι το κουπόνι δεν μ' αρέσει καθόλου. Ξεκινάει όμως μία από τις αγαπημένες μου κατηγορίες η Serie B, που σήμερα δε θα ποντάρουμε καλά απλά θα παρακολουθήσουμε τα βραδινά παιχνίδια για να βγάλουμε τα πρώτα μας συμπεράσματα. Ξέρουμε σε γενικές γραμμές τις κινήσεις της κάθε ομάδας φτάνει να το δείξουν μέσα στο γήπεδο.

Πάμε λοιπόν στην πρόταση του συστήματος με τις εκπλήξεις τις οποίες επιλέξαμε για σήμερα. επαναλαμβάνω ότι το κουπόνι δε μ' αρέσει και το σημερινό μου στοίχημα είναι καθαρά Fun Bet.

1. Santos - Atletico-MG Σημείο 2 Απόδοση BetFair 6.2
2. Arsenal Saranti - Huracan Σημείο 1 Απόδοση BetFair 2.22
3. Club Brugge - KV Mechelen Σημείο 2 Απόδοση ΒetFair 6.00
4. Modena - Piacenza Σημείο 2 Απόδοση BetFair 4.10
5. Frozinone - Empoli Σημείο 2 Απόδοση BetFair 3.35
6. Paris SG - Bordeaux Σημείο 2 Απόδοση BetFair 4.10

Αυτά τα παιχνίδια για σήμερα σε σύστημα με ζητούμενα και μονά αποδεκτά.

ΥΓ. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους της στήλης που καθημερινά σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε επισκέψεις στο Blog μας. Με τη βοήθεια σας γινόμαστε καλύτεροι....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος εμπιστεύτηκε την πρόταση, ας στείλει και σε μας κάνα κοκκαλάκι να γλείψουμε!!

Δημοφιλεις αναρτησεις