BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

21 Αυγ 2010

Γερμανική Επέλαση...Με Πορτο+Γαλλικό Χρώμα

Καλησπέρα παικταράδες μου,

Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη που δείχνετε σ αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα απέκτησε φανατικούς αναγνώστες!Είναι επιβράβευση του κόπου μας για να δημιουργήσουμε ένα blog όπως πιστεύουμε ότι το θέλει ο παίκτης! Μετά τους ισραηλινούς τη Τετάρτη ήρθε και το διπλό της Tours χθες για να προσθεθεί στον κατάλογο με τις βόμβες. Πάμε όμως στο σημερινό πρόγραμμα όπου το περίμενα ελαφρώς καλύτερο. Δεν με ενθουσίασε αρκετά καθώς πολύ δύσκολα θα δείτε να γράφω πρόταση για το μεγάλο νησί. Είναι πάνω κάτω γνωστά τα πρωταθλήματα τα οποία ασχολούμαστε, η συντακτική ομάδα του BET BOMB.

Την σημερινή μας περιήγηση λέω να την ξεκινήσουμε από τη Zweite Liga της Γερμανίας. Δύο παιχνίδια σε συνέχεια της χθεσινής πρεμιέρας του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.
Augsburg FC
Ingolstadt FC
Ingolstadt FC - Augsburg FC. Το παιχνίδι διεξάγεται στο «Audi Sportpark» και είναι γειτονικό ντέρμπυ με οπαδούς και των δύο ομάδων. Στα εγκαίνια του καινούριου της γηπέδου η Ingolstadt νίκησε για το θεσμό του κυπέλλου την Καρλσρούη με 2-0. Στον αντίποδα η Augsburg πραγματοποίησε όπως καλά θα θυμάστε πέρσυ μία πολύ καλή χρονιά φτάνοντας στα μπαράζ της ανόδου. Φέτος κατάφερε και πήρε την πρόκριση στα πέναλτυ με ομάδα 3ης Κατηγορίας αφού πρόλαβε και ισοφάρησε στο 92΄. Σ' αυτό το παιχνίδι θα πάμε με το over 2.5 goals και με τον άσσο σε αρκετά καλή απόδοση.

Στο άλλο παιχνίδι της κατηγορίας
SC Paderborn
Aue FC
SC Paderborn - Aue FC. Το παιχνίδι διεξάγεται στο Energieteam-Arena. Η περσινή χρονιά των γηπεδούχων ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη αφού τερμάτισαν στη 5η θέση του πρωταθλήματος. Φέτος δεν έκαναν και το καλύτερο ξεκίνημα χάνοντας από τη FSV Frankfurt με 2-0. Διατηρώ τις αμφιβολίες μου για φέτος για τη συγκεκριμένη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι αν και έχουν σαν "κάστρο" την έδρα τους τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει "πελάτες" τους γηπεδούχους. Δεν εχασέ σημαντικούς παίκτες και συμπλήρωσε κάποια από τα περσινά κενά της. Εδώ πάλι θα πάω με την έκπληξη του διπλού σε πολύ καλή απόδοση.

Φεύγουμε από τη Γερμανία και πάμε στη Γαλλία
Toulouse FC
Arles-Avignon
Toulouse FC - Arles-Avignon. Το παιχνίδι διεξάγεται στο Stade De Toulouse. Πολύ καλό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η αποχώρηση του Ζινιάκ για μένα είναι πάρα πολύ σημαντική καθώς και ο τραυματισμός του Πεντεκότ(φορ). Δύσκολα βλέπω να σκοράρει σήμερα. Από την άλλη οι νεοφώτιστοι προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν. Ίσως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το καταφέρουν. Αυτό λέει το ένστικτο μου και θα εμπιστευθώ το διπλό με λίγη καλυψη στο Χ.

Τελευταία σημερινή μας στάση στη μακρινή Πορτογαλία
Vitoria Setubal
Braga
Vitoria Setubal - Braga. Το παιχνίδι διεξάγεται στο
Estadio Do Bonfim. Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε καλά το φετινό πρωτάθλημα. Στο σημερινό παιχνίδι της δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσει καθώς αντιμετωπίζει την Braga, που έχει το μυαλό της στον επαναληπτικό της Σεβίλλης. Επειδή σε κάτι τέτοια παιχνίδια γίνονται οι στραβές θα πάω με τον άσσο και μικρή κάλυψη στο Χ.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το αυριανό κουπόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις