BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

19 Αυγ 2010

"Ετσι Γιατί Περίεργα Την Είδα"

Καλησπέρα παικταράδες μου,

Ελπίζω να καταφέραμε να πάρουμε όλοι ένα καλό μεροκάματο χθες με το μεγάλο διπλό των εβραίων μέσα στο Salzbourg. Πάμε στα σημερινά που έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια και με πολλές επιλογές όπως είναι λογικο. Επειδή το παρατσούκλι Bomber δεν είναι τυχαίο σήμερα θα κυνηγήσουμε μεγάλα ποσοστά και αποδόσεις προσπαθώντας να κάνουμε μία καλή μπάνκα για την αρχή της χρονιάς και των πρωταθλημάτων που έρχονται. Πάμε να ξεκινήσουμε την ανάλυση λοιπόν μην σας κουράζω με την εισαγωγη.


Το πρώτο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι αυτό ανάμεσα στην 
AIK Stockholm
Levski Sofia
AIK Stockholm - Levski Sofia. Το παιχνίδι διεξάγεται στο Rasunda Stadion. Η φετινή χρονιά για τους Σουηδούς δεν είναι από τις καλύτερες καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος. Στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε με 1-0 εντός έδρας τη GAIS για το Allsvenskan. Οι Βούλγαροι από την άλλη πλευρά είναι ομάδα που μετράει η φανέλα της στην Ευρώπη. Στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε εκτός έδρας με 2-1 στη Chernomorets Burgas. Θα ποντάρω στην εμπειρία των Βούλγαρων πιστεύοντας ότι δεν θα χάσουν στο σημερινό παιχνίδι.

Επόμενο παιχνίδι αυτό μεταξύ σε  
FC Vaslui
Lille Metropole
FC Vaslui - Lille Metropole. Το παιχνίδι διεξάγεται στο Stadionul Municipal. Στο τελευταίο τους παιχνίδι οι Ρουμάνοι νίκησαν εντός έδρας με 2-1 τη FC Brasov. Δεν έχουν ξεκινήσει και με τον καλυτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα της χώρας τους, όμως έχουν κάνει πολύ καλές μεταγραφές από προπονητή έως παίκτες με λάτιν φιλοσοφία που θα χρειαστούν λίγο καιρό για να δέσουν σαν ομάδα. Σ' αυτό τον τομέα ίσως βοηθήσουν τα παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσαν από νωρίς το καλοκαίρι και παρουσιαστούν με το καλό τους πρόσωπο. Οι Γάλλοι από την πλευρά τους στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος παραχώρησαν δύο ισοπαλίες με τελευταία αυτή με  τη Paris SG με 0-0 εντός έδρας. Ακολουθεί ένα ζόρικο πρόγραμμα και πρέπει να κυνηγήσουν τις νίκες στο πρωταθλημα τους. Σ' αυτό το παιχνίδι νομίζω ότι οι Ρουμάνοι έχουν καλή ευκαιρία να μην χάσουν και από κει και πέρα αν τους βγει το παιχνίδι να κυνηγήσουν ακόμη και την νίκη.

Επόμενη μας στάση στο παιχνίδι ανάμεσα σε 
Gyor ETO FC
Dynamo Zagreb
Gyor ETO - Dynamo Zagreb. Το παιχνίδι διεξάγεται στο ETO Park. Είχα την τύχη να παρακολουθήσω μερικά από τα ματς και των δύο ομάδων. Έχουμε αλλαγή προπονητή για τους φιλοξενούμενους με την πρόσληψη του  Βαχίντ Χαλίλοτζιτς, ενός πολύ έμπειρου και πολύ καλού προπονητή κατά τη γνώμη μου με μεγάλο και πλούσιο βιογραφικό. Στις δηλώσεις του όμως ανέφερε ότι δε γίνονται και τρομερές αλλαγές από την μία μέρα στην άλλη φανερώνοντας έτσι την κατάσταση την οποία βρίσκεται η Dynamo. Στο τελευταίο τους παιχνίδι νίκησαν 4-2 την Karlovac εντός έδρας σ' ένα δύσκολο παιχνίδι παρά το τελικό σκορ. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο την γαλλική Montpellier και γνώρισαν την πρώτη ήττα τους στο εγχώριο πρωτάθλημα εκτός έδρας με 2-1 από την Vasas Budapest. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για μια πολύ καλή και δεμένη ομάδα με πολύ δυνατή έδρα. Ισως πρέπει να ρίξουμε μία καλύτερη ματιά στα ποσοστά αουτσάιντερ του άσσου.

Συνεχίζουμε το σημερινό μας ταξίδι με στάση στο παιχνίδι
BATE Borisov
Maritimo Madeira
  BATE Borisov - Maritimo Madeira. Το παιχνίδι διεξάγεται στο Gorodskoi Stadium. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαία νίκη απέναντι στους δεύτερους του πρωταθλήματος Λευκορωσίας. Θέλουν εδώ και χρόνια να κάνουν την υπερβαση και να μπουν στους ομίλους παρ' όλα αυτά δεν τα καταφέρνουν. Φέτος νομίζω ότι είναι καλή ευκαιρία απέναντι σε μία ομάδα που δεν την έχω σε καμία εκτίμηση ούτε αυτή ούτε τον προπονητή της. Ολλανδος προπονητής= το απόλυτο μηδέν. Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν οι νησιώτες από τη Madeira γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τη Setumbal. Μεγάλο Over 2.5 goals το παιχνίδι και η BATE μπορεί να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από σήμερα.  

Φτάσαμε αισίως στο 5 παιχνίδι μας
Steaua Bucuresti
Grasshoppers
  Steaua Bucuresti - Grasshoppers. Το παιχνίδι διεξάγεται στο Steaua Stadium. Στον πάγκο των Ρουμάνων ο γνωστός από τη θητεία του σε πολλές ομάδες της Ελλάδας Ίλιε Ντουμιτρέσκου.  Να συνεχίσω την ανάλυση??? Ο άνθρωπος που κάνει τη δουλειά από hobby γιατί τον ζει η γυναίκα του, ο άνθρωπος που δεν έχει καμία επαφή με την προπονητική και είναι μάνατζερ παικτών κτλ. Μη συνεχίσω γιατί θα γράφω ώρες. Απέναντι τους οι "ακρίδες" με φτωχό ρόστερ και φέτος και με περιορισμένες δυνατότητες λόγω των κακών οικονομικών της. Παρ' όλα αυτά έχει φάει με το κουτάλι κάτι τέτοια παιχνίδια και θεωρώ ότι μπορεί εύκολα να πάρει μία ισοπαλία σε αντίθεση με την κακή πορεία στο εγχώριο της πρωτάθλημα.     

Το σημείο μου για σήμερα και παράλληλα και μεγάλη πρόκληση
Hajduk Split
FC Unirea
Hajduk Split - Unirea. Το παιχνίδι διεξάγεται στο Gradski Stadion u Poljudu. Εδώ πάω αντίθετα απ' όλα όσα θα διαβάσετε. Λοιπόν τρομερά οικονομικά προβλήματα για την Ουνιρέα λένε- σε περίπτωση που περάσουν στους ομίλους λύθηκαν λέω εγω, οπαδοί της Hajduk συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της Ουνιρέα όλο το βράδυ κάνοντας φασαρία- η πόλωση λειτουργεί και αντίθετα λέω εγω. Τα προβλήματα είναι μεγάλα όμως δεν αποκλείω το διπλό σε πολύ καλή απόδοση για τους Ρουμάνους ή ακόμη ακόμη και την ισοπαλία.    

Άλλες δύο εκπλήξεις έχω κατά νου το Χ2 στο ματς μεταξύ   

Dnipro
Lech Poznan




                                                     -  





Καθώς επίσης και τον 1Χ στο ματς μεταξύ

Slovan Bratislava
Stuttgart
  


                                                    -








Αυτά για σήμερα καλή μας επιτυχία και σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις