BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

20 Αυγ 2010

Parlez Vous Français ???

Καλησπέρα παικταράδες μου,

Δεν πήγαμε και άσχημα χθες αλλά σίγουρα μπορούσαμε να πάμε και πολύ καλύτερα. Κάποια από τα παιχνίδια τα πιάσαμε πάρα πολύ εύκολα, όπως αυτό της BATE και μερικά από τις ισοπαλίες μας έκαναν το κέφι όπως αυτή της Lille, AIK. Παρ' όλα αυτά μας τα χάλασαν οι "ακρίδες" για να γράψουμε ένα καλό ταμείο. Στις υπόλοιπες εκπλήξεις που κυνηγήσαμε χασαμε τη Stuttgart στα τελευταία λεπτά, προηγηθήκαμε και προλάβαμε να πουλήσουμε τη Unirea και απογοητευτήκαμε απο το εύκολο διπλό της Dynamo Zagreb. Πάμε στα σημερινά μας παιχνίδια που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και περισσότερο θα διαβάσουμε για τα παιχνίδια του Σαββάτου και της Κυριακής που εκεί υπάρχουν ευκαιρίες.


Ξεκινάμε λοιπόν αναφέροντας κάτι το οποίο το έχετε παρατηρήσει οι περισσότεροι από τους φανατικούς αναγνώστες μας. Εδώ δε θα δείτε και δε θα διαβάσετε ποτέ πρόταση με μικρή απόδοση. Οι αποδόσεις που κυνηγάμε είναι αυτές που θα μας προσφέρουν ένα καλό μεροκάματο που θα αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε. Ο λόγος είναι κάτι παραπάνω από προφανής .... "τα λίγα τα έχουμε τα πολλά μας λείπουν"!!!

Πρώτη σημερινή αναμέτρηση από τη League 2 της Γαλλίας
Evian Thonon-Gaillard
Tours FC
 Evian Thonon-Gaillard - Tours FC. Ο αγώνας διεξάγεται στο Parc Des Sports, Annecy έδρα της Εβιάν. Εκπληκτικό ξεκίνημα για τους νεοφώτιστους που έχουν 3 παιχνίδια με 3 νίκες. Αυτό μη σας παραξενεύει καθόλου καθώς η συγκεκριμένη περιοχή της Γαλλίας προμηθεύει με εμφιαλωμένο νερό όλη την Ευρώπη. Ναι πολύ καλά ακούσατε όλη την Ευρώπη γι αυτό το λόγο η συγκεκριμένη ομάδα έχει δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας και δεν αντιμετωπίζει και κανένα οικονομικό πρόβλημα σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Η αντίπαλός της από την άλλη στο τελευταίο παιχνίδι νίκησε εντός έδρας με 3-2 τη Clermont Foot. Είναι ομάδα που της αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται από τα παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα που μόλις ένα έληξε under 2.5 goals. Στο σημερινό παιχνίδι βλέπω η Εβιάν να δυσκολεύεται να κερδίσει θα πάω με το over 2.5 goals σαν βασική επιλογή και γλυκοκοιτάω και το Χ2.


Επόμενη μας στάση πάλι στη Γαλλία 
Le Havre
Reims FC
Le Havre - Reims Fc. Ο αγώνας διεξάγεται στο Stade Jules  Deschazeaux. Η Χάβρη φέτος δείχνει δυνατή στα εντός έδρας παιχνίδια της, εκμεταλλεύεται την έδρα της. Στα εκτός έδρας δείχνει αποδυναμωμένη όπως και στο τελευταίο της με τη Chateauroux όπου ηττήθηκε με 2-1. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι είναι η ομάδα της ισοπαλίας. Στο τελευταίο της παιχνίδι με την Istres εντός έδρας παραχώρησε λευκή ισοπαλία συμπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο τις 3 συνεχόμενες. Στη σημερινή αναμέτρηση πιστεύω πως η έμπειρη Χάβρη θα βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την πολυπρόσωπη άμυνα των νεοφώτιστων. Πάμε λοιπόν με έναν άσσο σε λογική τιμή στις περισσότερες εταιρίες του διαδικτύου.

Αυτά τα δύο παιχνίδια για σήμερα δεν είναι ημέρα που μπορούμε να ανοιχτούμε περισσότερο καθώς είναι λίγα τα παιχνίδια και μας έρχεται ένα καλό κουπόνι Σαββατοκύριακου.

ΥΓ. Υπάρχει καθημερινή αύξηση των επισκέψεων στο Blog μας και σας ευχαριστούμε. Θα θέλαμε να μας προτείνετε και κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνουμε για να γίνουμε καλύτεροι.
Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις