BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

11 Σεπ 2010

Η καλή μέρα..απ'το κουπόνι φαίνετε!!!

Τσακάλια τις καλημέρες μου...

Μετά από αρκετές μέρες επιτέλους σωστό κουπόνι… και πάμε βουρ στον πατσά γιατί είναι αργά τα χαράματα δηλαδή νωρίς το πρωί και πρέπει να πάμε και για νάνι! Κλασσικά όπως πάντα σε τρία ματς θα επικεντρωθώ… πάμε να τα δούμε ένα – ένα!

1. Λιντς – Σουόνσι : Αναποτελεσματική η Σουόνσι στο σκοράρισμα εκτός και με σημαντικές ελλείψεις. Δεν έδειξε σοβαρή στην έδρα της στα δυο πρώτα παιχνίδια άλλα πιστεύω το δεκαπενθήμερο ήταν αρκετό για να βελτιώσουν κάποιους τομείς στην ομάδα!

Σημείο : 1

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 2,0

2. Τρέλεμποργκ – ΑΪΚ : Μόλις τέσσερα γκολ σε δέκα παιχνίδια για την ΑΪΚ στα εκτός δηλώνει την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, με την Τρέλεμποργκ να πατάει καλά και να μπαίνει με τσαμπουκά σε όλα τα ματς και το χάος που επικρατεί στην ΑΪΚ θα πάω σαφώς με τον άσσο!

Σημείο : 1

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 2,15

3. Κερέταρο – Σάντος Λαγκούνα : Αυτή η ομάδα δεν μου κάθετε καλά μόνο από το όνομα… δεν ξέρω γιατί, αλλά και από μπάλα δεν λέει πολλά… Αντίθετα η Σάντος όπως έχω ξανά πει είναι φωτιά στις αντεπιθέσεις…. Εδώ θα πάω κόντρα στη προϊστορία και θα πάω με το διπλό!

Σημείο : 2

Απόδοση (ΟΠΑΠ) : 1,95

Αυτά μάγκες από μένα…. Αναμένουμε κι άλλα άρθρα με περισσότερα προγνωστικά για όλα τα στοιχημάτικα γούστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις