BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

11 Σεπ 2010

Italian Serie B

Καλησπέρα παικταράδες μου,


Μετά από την περίοδο των εθνικών ομάδων επιστρέφουμε με φουλ πρόγραμμα και γεμάτο κουπόνι. Επιτέλους έχουμε επιλογές από τα πρωταθλήματα τα οποία θα ασχοληθούμε σοβαρά και φέτος.
Ήδη αρκετές αγωνιστικές έχουν τρέξει έχουμε δει πάνω-κάτω που θα κινηθούν οι ομάδες οπότε έχουμε μία πιο σφαιρική άποψη για για την ανάλυση και για την τελική μας πρόταση.

Ξεκινάμε ανάλογα με την ώρα που αγωνίζεται η κάθε ομάδα που θα επιλέξουμε.
Πρώτη μας στάση η Serie B της Ιταλίας
U.S.Sassuolo
Torino FC
Το παιχνίδι διεξάγεται στο Enzo Ricci του Sassuolo στην ευρύτερη περιοχή της Emilia Romagna. Η Sassuolo ξεκίνησε με μία πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη μέσα στο Livorno με 0-4, η συνέχεια δεν ήταν αντίστοιχη της πρώτης της εμφάνισης παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Grosseto και στο τελευταίο παιχνίδι έχασε εκτός έδρας 1-0 από τη Portogruaro. Στην αντίπερα όχθη έχουμε μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ιταλίας. Η Τορίνο πραγματοποίησε πολύ άσχημο ξεκίνημα και ακόμη δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Ξεκίνησε την πρώτη αγωνιστική με ήττα εντός έδρας με 1-2 από τη Varese στη συνέχεια έχασε με το ίδιο σκορ εκτός έδρας αυτή τη φορά από τη Cittadella και κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό με την ισοπαλία εντός έδρας με τη Crotone με 1-1.
Επειδή έχει τραβήξει αρκετά το σερί της Torino χωρίς νίκη και αν θέλει να κοιτάξει με αξιώσεις την άνοδο της και πάλι στα μεγάλα σαλόνια νομίζω πως αυτό το παιχνίδι είναι το κατάλληλο για να πανηγυρίσει το πρώτο της "τρίποντο". Πάμε με το διπλό δηλαδή με απόδοση στο ανταλλακτήριο αυτή τη στιγμή 3.8.

Δεν αλλάζουμε χώρα παραμένουμε στην Ιταλία. Επόμενη μας στάση
Novara Calcio
U.S. Grosseto
Το παιχνίδι διεξάγεται στο Stadio Silvio Piola (Comunale). Έδρα της νεοφώτιστης Novara, η οποία έχει κλέψει τις εντυπώσεις καθώς παραμένει αήττητη μετά από τρία παιχνίδια στη Serie B. Αντιμετώπισε κατά σειρά την πρώτη αγωνιστική τη Padova παραχώρησε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1, νίκησε την Triestina με 2-0 εντός έδρας και με το ίδιο σκορ εκτός έδρας τη Cittadella. Από την άλλη πλευρά η Grosseto έχει δύο ισοπαλίες με Ascoli ( 0-0 ) εντός έδρας και με Sassuolo ( 1-1 ) εκτός έδρας και ήττα εντός έδρας από τη Vicenza ( 1-2 ). Ώρα να κάνουν και κανένα στραβό αποτέλεσμα οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι γιατί πολύ το τράβηξαν. Νομίζω πως τώρα που παίζονται σαν φαβορί είναι η κατάλληλη στιγμή. Πάμε με το διπλό δηλαδή με απόδοση στο ανταλλακτήριο αυτή τη στιγμή 4.8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις