BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

12 Σεπ 2010

Με τρέλα στα... αλώνια!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Betbomb και καλή στοιχηματική χρονιά σε όλους, καθώς από σήμερα θα τα λέμε από εδώ, τόσο για αγώνες των ελληνικών πρωταθλημάτων, όσο και για ευκαιρίες που προέρχονται από το εξωτερικό. Σήμερα όμως ως επί το πλείστον θα ασχοληθούμε με ελληνικές αναμετρήσεις, όσο κι αν αυτές μπορούν να θεωρηθούν ιδιαίτερα «μπερδεμένες». Θεωρώ πως οι περισσότεροι χθες παρακολουθήσατε τη σφαγιαστική απόφαση του κ. Δαλούκα στο Άρης-Παναθηναϊκός, όμως προσωπικά δεν θα σταθώ εκεί, παρά θα σας προτρέψω να καταλάβετε ότι στα πρωταθλήματα Β' και Γ' Εθνικής συμβαίνουν πραγματικά πολύ χειρότερες διαιτησίες, τις οποίες όμως ποτέ δεν θα μάθετε, γιατί δεν υπάρχει εκτεταμένη τηλεοπτική κάλυψη. Από αυτήν εδώ τη στήλη θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε ένα κίνητρο να ασχοληθείτε με το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι σαφές ότι χρειάζεται αναδιάρθρωση από τις ρίζες του, αν επιθυμούμε να δούμε κάτι καλύτερο τα επόμενα χρόνια. Αυτά όμως για τον σημερινό μας πρόλογο, ήρθε η ώρα να περάσουμε στο «κυρίως μενού».

Ξεκινάμε από τον Εύοσμο και την αναμέτρηση του τοπικού Αγροτικού Αστέρα με την Ηλιούπολη. Οι γηπεδούχοι είναι σαφέστατα καλύτερη ομάδα και λογικά δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να πάρουν την πολύτιμη νίκη στην πρεμιέρα που παίζεται μάλιστα σε σχετικά καλές αποδόσεις.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι που θα διεξαχθεί την ίδια ώρα στη Δράμα μεταξύ της τοπικής Δόξας και της νεοφώτιστης Καλλιθέας. Οι «Μαυραετοί» έχουν σαφέστατο προβάδισμα για την επικράτηση, αν φυσικά παρουσιαστούν σοβαροί και εκμεταλλευτούν τις πολλές αδυναμίες του αντιπάλου τους.

Περνώντας στη Γ' Εθνική κατηγορία (ή Football League 2 αν προτιμάτε πλέον) θα επιλέξω δύο σημεία με αρκετά μεγάλες αποδόσεις. Αφενός τον άσο του Αετού Σκύδρας απέναντι στη... νεοσύστατη Νίκη Βόλου και αφετέρου το διπλό της Αναγέννησης Γιαννιτσών στην έδρα του Μακεδονικού.

Για όσους από εσάς το στοίχημα είναι αποκλειστικά «τζόγος», ρίσκο και εκπλήξεις, μην φοβάστε, δεν θα σας αφήσω παραπονεμένους. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των σημείων που θα σας προσφέρω παρακάτω. Πρώτιστα σε ότι αφορά τη Football League, έχει στοιχηματική αξία το Χ2 του Διαγόρα στην έδρα του Λεβαδειακού (μιλώντας φυσικά για πρεμιέρα Κομπότη σε νέο πρωτάθλημα), όσο και το «καθαρό» διπλό του ΟΦΗ στην έδρα της Βέροιας. Από εκεί και πέρα, στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της Ελλάδας υπάρχουν λόγοι να επιλέξετε μεταξύ του άσου της Καλλονής απέναντι στη Ζάκυνθο και του Χ2 του Απόλλωνα Σμύρνης στην έδρα της Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις