BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

12 Σεπ 2010

Προτάσεις για τζογαδόρους!!!

Καλησπέρα παικταράδες μου,

Καταρχήν να καλωσορίσουμε στην παρέα μας τον Υποχθόνιο. Έκανε την εμφάνιση του στο blog μας και θα ασχοληθεί όπως θα διαβάσετε κιόλας με Β΄ και Γ΄ εθνική.
Στις χθεσινές μας προτάσεις ε'ιχαμε 50% επιτυχία καθώς περάσαμε το διπλό της Τορίνο αλλά δεν τα καταφέραμε γιατί είχε άλλη γνωμη η Νοβάρα. Πάμε στο σημερινό κουπόνι το οποίο ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι δε μ ενθουσιάζει. Οπότε θα κινηθώ κατά τον κλασσικό μου προσφιλή τρόπο. Θα ποντάρω μέγάλες αποδόσεις σε δελτίο με λάθη και φυσικά σε μονά αποδεκτά.

Ξεκινάμε λοιπόν
Δόξα Δράμας
ΠΑΕ Καλλιθέα
Δόξα Δράμας - Καλλιθέα Το παιχνίδι διεξάγεται στο Γήπεδο της Δράμας. Οι "μαύροι αετοί" ευελπιστούν να ξεκινήσουν με νίκη τη χρονιά τους. παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ παρότι διαθέτουν ένα αξιοπρεπές σύνολο. Από την άλλη πλευρά η Καλλιθέα σαν νεοφώτιστη αλλά έχοντας στην πλάτη της αρκετές χρονιές στην Α΄ και Β΄ εθνική νομίζω πως δε θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα για να κρατήσει το παιχνίδι στα μέτρα της και αν καταφέρει να το χτυπήσει κιόλας. Πάμε λοιπόν με το διπλό που αυτή τη στιγμή στο ανταλλακτήριο πληρώνει 3.50 .

Επόμενη μας στάση
Ο.Φ.Η.
ΠΑΕ Βέροια
Βέροια - ΟΦΗ Το παιχνίδι διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν μπροστά στους φιλάθλους τους να πάρουν το τρίποντο αλλά έχουν πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στους Κρητικούς που φέτος πιστεύω ότι έχουν ήδη καπαρώσει τη μία θέση που οδηγεί στη Superleague. Με 5 σοβαρές απουσίες θα αγωνιστεί η Βέροια κάνοντας το έργο των φιλοξενούμενων ευκολότερο. Πάμε με το διπλό που αυτή τη στιγμή στο ανταλλακτήριο πληρώνει 2.62.

Αυτά τα λίγα και από Ελλάδα μόνο για σήμερα καθώς το πρόγραμμα δεν μ ενθουσιάζει. Καλή επιτυχία σε όλους ...... Τα λέμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις