BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

12 Σεπ 2010

Εδώ θα διαβάζετε μόνο αλήθειες....(1)

Σας ανέφερα και χθες μάγκες ότι

θα κάνουμε κάποια σχόλια για τα παιχνίδια της Superleague από το δικό μας πρίσμα χωρίς απαραίτητα να συμφωνούμε όλοι σ' αυτά που θα αναφέρω παρακάτω.
Καταρχήν θα ξεκινήσουμε από το παιχνίδι του
Αστέρα Τρίπολης - ΠΑΟΚ με διαιτητή τον κύριο Τσινιάρη. Περιμένω να μας πει για ποιο λόγο έχουμε απ' ευθείας κόκκινη κάρτα στον κ. Ουντότζι??? Μπορεί να άκουσε κάτι το οποίο εμείς δεν το αντιληφθήκαμε. Ειδάλλως θα σας παρακαλέσω να ξαναδείτε τη φάση, ξεκάθαρη κίτρινη κάρτα και τέλος. Αν η κάρτα βγήκε για διαμαρτυρία θα έπρεπε να είναι δεύτερη κίτρινη. Σωστά???

Πάμε επόμενο παιχνίδι αυτό μεταξύ σε
Ατρομήτος - Ηρακλής με διαιτητή τον κύριο Θάνο. Δεν είχαμε τη μεγάλη φάση αλλά αν και ο Ατρόμητος έπαιξε καλύτερα είχαμε αρκετές φάσεις εις βάρος του Ηρακλή. Έτσι τουλάχιστον το είδαμε εμείς. Σε περίπτωση που ο Ηρακλής δεν ισοφάριζε στο τέλος του αγώνα νομίζω ότι θα είχαμε αρκετά παράπονα.

Τελευταίο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε αυτό μεταξύ σε
Άρη - ΠΑΟ με διαιτητή τον κύριο Δαλούκα. Πέναλτι νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο. Ο κ. Βύντρα κάνει μία θεαματική βουτιά και κερδίζει το πέναλτι στο πιο σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Στο 43' όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο ξέρουν...

Πάμε στα πιο εσωτερικά μάγκες που ξέρω ότι σας αρέσουν.
1. Έχουμε την πρόσληψη του κ. Γκαγκάτση από τον κ. Μαρινάκη στον ΟΣΦΠ.
2. Έχουμε τον κ. Πατέρα να αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στον ΠΑΟ.
3. Έχουμε τον ορισμό του καλύτερου περσινού διαιτητή ( ποιος θα το φανταζόταν ) στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής.
4. Έχουμε μία σχέση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Κύρρο Βασσάρα, με τον κ. Δαλούκα. Είναι κουμπάροι και έχει μηπως το απαραίτητο σμπρώξιμο???
5. Ανακοίνωση μετά τον αγώνα από τον κ. Μαρινάκη για την διαιτησία. Εδώ ταιριάζει η ερώτηση αν έκαναν κάτι αντίστοιχο θα το είχαν παραδεχτεί???
6. Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Άρης για τη διαιτησία του αγώνα, χωρίς όμως η ομάδα να έχει αποδείξει ότι άξιζε το αποτέλεσμα.
7. Μήπως και στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ Καβάλας - Άρη έπρεπε να είχαμε ανακοίνωση στα πέναλτι που δε δώθηκαν υπερ του Άρη??? Αλλά εκεί το αποτέλεσμα ήταν υπέρ του Άρη οπότε δεν υπήρχε λόγος.


Αυτά τα λίγα γιατί αν συνεχίσουμε θα μας πουν και εμπαθείς. Μετά τα σημερινά παιχνίδια θα δούμε αν αναρτήσουμε και άλλο κείμενο όσο αφορά το καθαρό πρωτάθλημα της SuperLeague. Εύκολη νίκη του Πανιωνίου μήπως θα χουμε σήμερα με τον διαιτητή που έχει μόνο νίκες εκτός έδρας και σε μια έδρα που περνάει έυκολα τα τελευταία χρόνια???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις