BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

14 Σεπ 2010

Πάμε ανάποδα...όπως μας αρέσει!!!

Καλησπέρα σας μάγκες,

Πάμε στο σημερινό κουπόνι με Champions League. Μετά από μία κακή για μένα Κυριακή θα εξακολουθήσω να προτείνω εκπλήξεις. Σήμερα ειδικότερα νομίζω πως θα έχουμε αρκετές βάση της φόρμας των ομάδων και των παιχνιδιών που έχουν δώσει έως τώρα.
Στη σημερινή μου πρόταση θα έχω τρία παιχνίδια.
Ξεκινάω με το
FC Copenhagen
Rubin Kazan
FC Copenhagen - Rubin Kazan Όσο και να προσπαθώ να το σκεφτώ δε μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο παίζεται σε τιμή αουτσάιντερ η Ρούμπιν. Θα τολμήσω να ποντάρω σε απόδοση κοντά στις 3 μονάδες αυτή τη στιγμή στο ανταλλακτήριο θεωρώντας τους Ρώσσους καλύτερη ομάδα, που δε θα κλειστεί για την ισοπαλία απ' όσο μας έχει δείξει έως τώρα και συμμετέχει σ' ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από αυτό της Δανίας.

Δεύτερο παιχνίδι που θα ασχοληθώ είναι το
Olympique Lyonnais
FC Schalke
Olympique Lyonnais - Schalke Η φόρμα και των δύο ομάδων είναι χάλια μαύρα. Από το κακό στο χειρότερο αμφότερες στα πρωταθλήματα τους. Μόνο που εδώ πιστεύω, εκτιμώ και σέβομαι την "αλεπού" που έχουν στον πάγκο τους οι Γερμανοί και δεν είναι άλλος από το Φέλιξ Μάγκατ. Ξέρει πολύ καλά πως με μία νίκη σήμερα αλλαζει άρδην το σκηνικό, η ομάδα γεμίζει ψυχολογία και γίνεται μία νέα αρχή. Σε απόδοση 4.5 αυτή τη στιγμή αξίζει τον κόπο πιστεύω.

Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα
Benfica
Hapoel Tel Aviv
Benfica - Hapoel Tel Aviv Οι Πορτογάλοι δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά στο πρωταθλημά τους και αυτό έχει σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογία της ομάδας. Οι Ισραηλινοί από την άλλη ξέρουν πολύ καλά να παίζουν κλεφτοπόλεμο και κρυφτούλι στα εκτός έδρας παιχνίδια με μεγάλες ομάδες. Νομίζω πως και σήμερα δε θα ' χουν κανένα πρόβλημα να πάρουν το αποτέλεσμα. Σε απόδοση 9.4 αυτή τη στιγμή στο ανταλλακτήριο δεν θα αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα. Καλή μας επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις