BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

15 Σεπ 2010

Να μην Δεχτεί !!!!

Καλησπέρα σε όλο το λαό του blog. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το Champions League. Με ποντάρισμα όχι τόσο συνηθισμένο στο ευρύ κοινό.

Real Madrid- AJAX
Η Real δεν έχει εντυπωσιάσει ακόμα, αλλά δείχνουν οι παίχτες της, να έχουν αποστιθήσει σε μεγάλο βαθμό την αμυντική νοοτροπία του προπονητή της. Ο Ajax δίχως τον suarez είναι πολύ μέτρια ομάδα, οπότε η επιλογή μου είναι να μην δεχτεί γκολ η Real.

Να μην δεχτεί γκολ η Real -=- 2,00

Milan- Auxerre
H milan δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα και πιστεύω πως είναι ευκαιρία να "ξεμπουκώσει" απέναντι σε μία ομάδα που δεν φένεται να μπορεί να της κάνει ζημιά , αφού, σε 5 αγώνες έχει 5 βαθμούς, σε ένα μετριότατο πρωτάθλημα, αυτό της Γαλλίας.

Να μην δεχτεί γκολ η Milan-=- 1,83

Bayern-Roma
Η Bayern έχοντας χάσει μέχρι το νέο έτος, τον ηγέτη της, τον Robben, δυσκολέυεται στο σκοράρισμα, αλλά η αντίπαλος της, η Roma κατάφερε να φάει 5 γκολ απο την Κάλιαρι. Οι γερμανοί δεν έχουν καλή άμυνα, αλλα με αυτό τον αντίπαλο, και μέσα στο γήπεδο τους, πιστεύω δεν θα δεχτούν γκολ.

Να μην δεχτεί γκολ η Bayern -=- 2,50

Οι αποδόσεις ειναι στη bet365 . Και το παρολί έχει απόδοση 9,15.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μπράβο φίλε για το παρολι... Πολύ καλό !!!

Δημοφιλεις αναρτησεις