BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

19 Σεπ 2010

Βρωμάει ή Δεν Βρωμάει???

Καλημέρα παικταράδες ,

Μετά από ένα κουπόνι το οποίο δε μ ενθουσίασε μεσοβδόμαδα περνάμε στο σημερινό κουπόνι της Κυριακής χωρίς μεγάλο κίνητρο για να ποντάρουμε "δυνατά" κάποια παιχνίδια. Μετά τις χθεσινές εκπλήξεις στο κουπόνι μας σήμερα μάλλον θα είναι πιο μαζεμένα τα πράγματα. Πάμε σιγά σιγά να αναλύσουμε τις επιλογές μας.

Ξεκινάμε από τη Β΄ Εθνική της Ελλάδας

Διαγόρας Ρόδου - Θρασύμβουλος ( Diagoras Rhodes - Thrasymvoulos ) : Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κυνηγήσουμε την έκπληξη και αναλύω παρακάτω τους λόγους. Καταρχήν έχουμε την προηγούμενη πρώτη αγωνιστική όπου ο Διαγόρας καταφέρνει μεγάλο διπλό στην έδρα του Λεβαδειακού. Απολύεται ο Γιώργος Φοιρός από τον πάγκο του Λεβαδειακού. Το παιχνίδι δεν ήταν από τα πιο "καθαρά" έτσι όπως το είδα χωρίς να έχω καμία επιπλέον άποψη. Οπότε ο θα πρέπει κάπου εδώ να επανορθώσει η ομάδα της Ρόδου και να δώσει πίσω μία μεγάλη απόδοση αυτή τη φορά με ήττα εντός έδρας. Ή θα επαληθευτούμε με το σάπιο σκηνικό ή θα αποδειχθούμε λάθος και η Β΄ Εθνική έχει καθαρίσει σαν πρωτάθλημα. Η απόδοση αυτή τη στιγμή  στο ανταλλακτήριο είναι στο 4.9 .

Μεγάλα ντέρμπι έχουμε αυτή την εβδομαδα στη Γερμανία.
Ξεκινάω με το
Σάλκε - Ντόρτμουντ ( Schalke - Dortmund ): Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν νίκη στους μέχρι τώρα αγώνες της περιόδου πραγματοποιώντας πολύ άσχημα ξεκίνημα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 2 νίκες στα 3 παιχνίδια πρωταθλήματος. Την Πέμπτη είχαν εκτός έδρας παιχνίδι για το Europa League που δυσκολεύτηκαν πέραν του αναμενομένου. Υπάρχει παικτική αξία στον άσσο της Σάλκε και θα έπρεπε να είναι σε απόδοση αουτσάιντερ. Η απόδοση αυτή τη στιγμή στο ανταλλακτήριο είναι στο 2.52 .

Πάμε στο Σαν Πάουλι - Αμβούργο ( FC St. Pauli - Hamburger SV ) : Το μεγάλο ντέρμπι του Αμβούργου, της Βόρειας Γερμανίας. Νεοφώτιστη ομάδα η γηπεδούχος παρ' όλα αυτά έχει δείξει ότι διαθέτει παίκτες, επιμονή και υπομονή για να καταφέρει να κερδίσει ότι μπορεί από το κάθε παιχνίδι. μεγάλος σύμμαχος της η έδρας της καθώς διαθέτει από τους πιο θερμούς οπαδούς στην Ευρώπη χωρίς καμία δώση υπερβολής. Από την άλλη το Αμβούργο συνεχίζει αήττητο στο πρωτάθλημα μετά από 3 αγωνιστικές. Θα πάρουμε το ρίσκο να ποντάρουμε στον άσσο καθώς οι φιλοξενούμενοι θα αντιμετωπίσουν εχθρικό κλίμα απέναντι τους. Η απόδοση αυτή τη στιγμή στο ανταλλακτήριο είναι στο 3.85 .

Αυτά και για σήμερα μάγκες. Τα ντέρμπι πάντα τα ρίχνουμε και μία ψιλή στην ισοπαλία για να μαστε καλλυμένοι. Μην το ξεχνάτε αυτό. Καλή μας επιτυχία και καλή τηλεθέαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις