BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

17 Οκτ 2010

Μεσογειακή Τριάδα!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bet Bomb,

Στο χθεσινό μας άρθρο δεν τα πήγαμε καθόλου καλά ομολογώ. Αλλά δεν μας ήθελε και ο παράγοντας τύχη που όπως όλοι ξέρουμε έιναι από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας στο στοίχημα.
Χθες λοιπόν είχαμε προτείνει διπλό τη Celta (ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 90'), τον άσσο της Ουέσκα (μετά από ένα καλό παιχνίδι παρέμεινε στο 0-0), και το διπλό της Αρλ ( παρέμεινε στο 0-0 μέσα στην έδρα της Μπρεστ. Αυτό αποδεικνύει πως για μία ακόμη φορά παίξαμε με το σωστό τρόπο.

Πάμε στα φρέσκα κουλούρια λοιπόν μάγκες:

Ξεκινάμε από τη Football League (Β΄ Εθνική Ελλαδας)

Αγροτικός Αστέρας - Αναγέννηση Καρδίτσας

Το παιχνίδι διεξάγεται στο γήπεδο του Αστέρα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάνει δυνατό ξεκίνημα και θα πρέπει να ξεκινήσουν να εκμεταλλεύονται τον παράγοντα έδρα. Το σημερινό παιχνίδι πιστεύω πως είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα καταφέρουν και δεν βρίσκω το λόγο να μην τους στηρίξω.

Πάμε με τον άσσο του Αγροτικού Αστέρα σε απόδοση 1.75 αυτή τη στιγμή στη Bet365.

Tenerife - Numancia
(Τενερίφη - Νουμάνθια)
 
Ότι και αν μου λέτε για την Τενερίφη που δεν τα κατάφερε στα δύο παιχνίδια που την εμπιστευτήκαμε, πιστεύω πως κάναμε τη σωστή επιλογή. Θα την ακολουθήσω για μία ακόμη φορά. Η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και νομίζω ότι σήμερα θα δούμε κάτι το διαφορετικό που ήδη προσπάθησε να περάσει ο νέος της προπονητής.
Θα εμπιστευτώ Τενερίφη και όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

Την Τενερίφη την έχω προτείνει από χθες με το φόβο της πτώσης της απόδοσης. Τελικά η απόδοση παρέμεινε η ίδια και έχω ξαναγράψει ότι και χθες για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
 
Πάμε με τον άσσο της Τενερίφη σε απόδοση 2.05 αυτή τη στιγμή στη Bet365.

Deportivo La Coruna - Osasuna
(Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Οσασούνα)

Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα. Η Ντέπορ απογοήτευσε στα τελευταία παιχνίδια. Βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μετά την απώλεια του πιο σημαντικού της παίκτη θα είναι δύσκολο να την εμπιστευτούμε. Αλλάτο σημερινό παιχνίδι νομίζω πως δε θα χει πρόβλημα να το καθαρίσει καθώς η αντίπαλος της είναι πολύ πιο αδύναμη. Δύσκολα παίρνει αποτέλεσμα εκτός έδρας και δε θα το κάνει ούτε σήμερα.

Πάμε με τον άσσο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια σε απόδοση 2.50 αυτή τη στιγμή στη Bet365.

Αυτά τα λίγα για σήμερα παικταράδες μου καλή μας επιτυχία.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις