BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

16 Οκτ 2010

Όσοι πιστοί πρoσέλθετε!!!

Καλημέρα σας παικταράδες μου,

Μετά από μία σύντομη διακοπή με τα πρωταθλήματα λόγω των εθνικών ομάδων επανερχόμαστε σε φουλ ρυθμούς. Σήμερα ομολογώ πως μ αρέσει το πρόγραμμα, με πολλές επιλογές σε διάφορες αποδόσεις. Καταλαβαίνετε και πάλι με ποια πρωταθλήματα θα ασχοληθούμε. Θα δούμε ενδιαφερουσες αναμετρήσεις στη Serie B, στη Segunda Division, στη Primera Division και από ένα παιχνίδι στη Football League ( Β΄ Εθνική Ελλάδας) και Ligue 1.

Ξεκινάμε λοιπόν μάγκες με την παρουσίαση των σημερινών παιχνιδιών :

Villareal B - Celta
(Βιγιαρεάλ Β - Θέλτα)
Η Θέλτα στη μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα μας έχει δείξει ότι θα διεκδικήσει σοβάρα φέτος μετά από αρκετά χρόνια την άνοδο στη Primera Division. Αν θέλει πραγματικά να μπει σ' αυτή τη διαδικασία που φέτος πραγματικά νομίζω πως μπορεί θα πρέπει κάτι τέτοια παιχνίδια να τα καθαρίζει πριν καν ξεκιήσουν. 
Οπότε πάμε με το διπλό της Θέλτα σε απόδοση 2.60 αυτή τη στιγμή στη Bet365.

Huesca - Cartagena
(Ουέσκα - Καρταχένα)
Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται σήμερα με την Καρταχένα ελπίζοντας σε μία νέα αρχή. Παρ' όλο που η ομάδα αγωνίζεται καλά στα παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Σήμερα όλοι στο στρατόπεδο των γηπεδούχων πιστεύουν πως θα κάνουν μία νέα αρχή νικώντας στο εντός έδρας παιχνίδι. Θα εμπιστευτούμε Ουέσκα ελπίζοντας να μας δικαιώσει.

Οπότε πάμε με τον άσσο της Ουέσκα σε απόδοση 2.50 αυή τη στιγμή στη Bet365.

Tenerife - Numancia
(Τενερίφη - Νουμάνθια)
Ότι και αν μου λέτε για την Τενερίφη που δεν τα κατάφερε στα δύο παιχνίδια που την εμπιστευτήκαμε, πιστεύω πως κάναμε τη σωστή επιλογή. Θα την ακολουθήσω για μία ακόμη φορά. Η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και νομίζω ότι σήμερα θα δούμε κάτι το διαφορετικό που ήδη προσπάθησε να περάσει ο νέος της προπονητής.
Θα εμπιστευτώ Τενερίφη και όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

Οπότε πάμε με τον άσσο της Τενερίφη σε απόδοση 2.05 αυτή τη στιγμή στη Bet365.

Brest - Arles Avignon
(Μπρεστ - Αρλ Αβινιόν)
Δε μπορεί κάπου θα στραβώσει και θα πάρει τους βαθμούς η Αρλ. Κάτι μου λέει πως θα είναι σ' αυτό το παιχνίδι. Δε μπορεί να έγινε τόσο μεγάλη φαβόρα από το πουθενά η Μπρεστ σε όποια κατάσταση και να βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι. Καθαρά από ένστικτο θα πάω με το διπλό.
Οπότε πάμε με το διπλό της Αρλ σε απόδοση 7.50 αυτή τη στιγμή στη Bet365.

Τα άλλα παιχνίδια θα τα αναλύσουμε στο βραδινό μας άρθρο για το αυριανό μας κουπόνι. Καλό βόλι να χουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις