BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

10 Οκτ 2010

Εξάσκηση Στη Liga Adelante!!!

Καλημέρα σε όλους παικταράδες μου,

Όπως καταλαβαίνετε το πρόγραμμα δε μας ευνοεί στο να γράψουμε προτάσεις. Το έχουμε ξαναπεί πως μόνο αν υπάρχουν αξιόλογα παιχνίδια τότε θα γράφουμε. Δε χρειαζόταν δηλαδή την Παρασκευή να γράψουμε για τον άσσο της Πορτογαλίας δεν υπήρχε λόγος, ούτε το Σάββατο τον άσσο της Θέλτα. Αυτά είναι σημεία που φαίνονται και ξέρουμε πλέον να τα ποντάρουμε για να ανεβάσουμε λίγο την μπάνκα μας. Σήμερα θα ασχοληθώ και πάλι με ένα από τα αγαπημένα μου πρωταθλήματα. Σίγουρα θα καταλάβατε ποιο είναι αυτό έτσι??? Η Segunda Division η Liga Adelante!!! Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των παιχνιδιών

U.D.Salamanca - Granada C.F.  
(Σαλαμάνκα - Γρανάδα)

Το παιχνίδι διεξάγεται στο Estadio Helmantico. Η Σαλαμάνκα φέτος μέχρι τη 6η αγωνιστική που διανύουμε έχει καταφέρει να φτάσει στη 3η θέση του πρωταθλήματος. Έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητη μέχρι τώρα στη segunda division. Όσοι παρακολουθούμε το συγκεκριμένο πρωτάθλημα εδώ και χρόνια ξέρουμε την πορεία της Σαλαμάνκα. Ομάδα που ποτέ δεν έχει στόχο να φτάσει στη Primera Division αλλά να διατηρηθεί στη segunda. Να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Την ευνόησε το πρόγραμμα και της βγήκαν τα αποτελέσματα. Έφτασε η ώρα να στραβώσει το αποτέλεσμα σήμερα. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει αρχίσει να ανεβαίνει στα τελευταία της παιχνίδια και πιστεύω πως είναι ικανή να κάνει την "κηδεία" σήμερα. Για όσους από εσάς παίζετε πιο συντηρητικά νομίζω πως και η ισοπαλία σε διπλή ευκαιρία είναι καλό σημείο.


Πρόταση : Πάμε με το διπλό της Granada με απόδοση 4.00 αυτή τη στιγμή στη Bet365.

S.D. Ponferradina - Real Valladolid
 (Πονφεραντίνα - Βαγιαδολίδ)

Το παιχνίδι διεξάγεται στο Estadio El Toralín. Η Πονφεραντίνα είναι μία από τις χειρότερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην κατηγορία. Βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη προτελευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας. Νομίζω πως με την μέχρι στιγμής εικόνα της τη θέτουν σαν πρώτη υποψήφια για να αποχαιρετήσει την κατηγορία αν δε γίνουν σοβαρές αλλαγές την περίοδο των Χριστουγέννων.
Η Βαγιαδολίδ έχει κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα της τελευταίες αγωνιστικές και νομίζω πως έφτασε η ώρα να ανακάμψει και να επανέλθει στις νίκες στο σημερινό παιχνίδι. Η απόδοση είναι αρκετά  καλή οπότε


Πρόταση : Πάμε με το διπλό της Βαγιαδολίδ με απόδοση 2.10 αυή τη στιγμή στη Bet365.

Barcelona B - Tenerife
(Μπαρτσελόνα Β - Τενερίφη) 

Το παιχνίδι διεξάγεται στο Mini Estadi που βρίσκεται δίπλα στο Camp Nou. Οι μικροί της Μπαρτσελόνα χωρίς το άγχος του αποτελέσματος κάνουν ένα καλό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Κατάφεραν και βρίσκονται στην 7η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας εκμεταλλευτεί την έδρα τους έως τώρα. Από την άλλη πλευρά εμπιστευτήκαμε τη Τενερίφη την προηγούμενη αγωνιστική και δεν μας δικαίωσε. Σε ένα παιχνίδι παρ' όλα αυτά που αδικείται από το αποτέλεσμα και έπρεπε να έχει κατακτήσει την πρώτη της νίκη. Φάνηκε η αλλαγή του προπονητή στο προηγούμενο παιχνίδι και πιστεύω πως αυτή την αγωνιστική θα τα καταφέρει. Δε θα την ακολουθήσει πολύς κόσμος όπως την προηγούμενη φορά οπότε πρέπει να το βγάλουμε πιο άνετα αυτή τη φορά.

Πρόταση : Πάμε με το διπλό σε απόδοση 3.40 αυτή τη στιγμή στη Bet365.  

Αυτές είναι οι σημερινές μας προτάσεις σ' ένα πρόγραμμα που νομίζω πως είναι δύσκολο. Καλό βόλι να έχουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις