BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

2 Οκτ 2010

Ο "Doctor" επέστρεψε!!

Ο αυριανός αγωνας του Motogp διεξάγεται στο Motegi.H μεγάλη εκπληξη του σαβ/κου ήταν η πτώση του Dani Pedrosa μολις στον 2ο γυρο των ελευθερων δοκιμών.Ο Ισπανός πάνω που ειχε βρει την φόρμα του και ηθελε να διεκδικησει το πρωταθλημα, όπως φανηκε μετα, η πτωση του δεν ηταν δικο του λαθος αλλα ενα προβλημα στο καλωδιο του γκαζιου.Αυτο του αφαιρει την δυνατότητα να τρεξει τους επόμενους 2 αγωνες χανοντας τις πιθανοτητες κατακτησης του τιτλου!!

Σήμερα το πρωι στην pole position βρεθηκε ο Dovizioso μετα από πολύ μεγάλη προσπάθεια.2ος θα εκινήσει ο "γιατρος"που μετα απο ενα μεγάλο διάστημα απουσίας απο την πρώτη σειρά του grid φαινεται να ειναι πολύ δυνατος και ετοιμος να τα δώσει όλα μεχρι το τέλος για να κλείσει καποια στώματα.Απο την τριτη θεση θα ξεκινήσει ο Stoner που δεν φαινεται να εχει βρει ακομα τις καταλληλες ρυθμίσεις για να γινει ανταγωνιστικος και να πιεσει για μια ακόμα νικη.

Απο την αλλη μερια απο την δευτερη σειρα εκινησης θα ξεκινήσει ο Lorenzo ελπίζοντας σε μια καλή εκίνηση καθως τα πράγματα δεν πήγαν όσο καλα θα ηθελε με τον ολοκαινουριο κινητηρα της yamaha που απέδωσε καλύτερα στον Rossi.

Συνοψίζοντας ο Ροσσι τα δίνει ολα για όλα, ο Dovi κατα την αποψη μου δεν θα αντέξει την πιεση,ο Stoner δυναμικος αλλα χωρις κατάλληλες ρυθμισεις και ο Lorenzo τωρα που λείπει η γάτα(Dani) παει απλα να παει λιγους βαθμους κατοχυρωνοντας τον φετινό του τιτλο.

Βλέπω: 1)Rossi 3.00

2)Stoner 4.50

3)Dovi 4.00






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις