BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

3 Οκτ 2010

Απ' όλα έχει ο μπαχτσές.....

Καλησπέρα παικταράδες μου,

Όπως βλέπω τις τελευταίες μέρες βρισκόμαστε σε καλή φόρμα. Καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτούμε όσο γίνεται περισσότερο αυτό. Κατά την χθεσινή ημέρα δεν ανέβασα το άρθρο μου παρ' όλα αυτά οι ομάδες που εμπιστεύτηκα κέρδισαν. Νίκη για το Empoli και νίκη και για την Atalanta. Το σημερινό πρόγραμμα δεν έχει πολλές επιλογές όμως έχει μερικές ελκυστικές επιλογές που θα ακολουθήσουμε.

Πάμε να αρχίσουμε την ανάλυση μας από το αγαπημένο πρωτάθλημα της Segunda Division.


AD Alcorcon

Rayo Vallecano S.A.D.

Alcorcon - Rayo Vallecano
( Αλκορκόν - Ράγιο Βαγιεκάνο )






Το παιχνίδι διεξάγεται στο Municipal de Santo Domingo. Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα δούμε καθώς η ώρα έναρξης του είναι στη 13.00 ώρα Ελλάδας. Η γηπεδούχος ομάδα, όπως είχαμε αναφέρει πρόκειται για μία καλή ομάδα που εκμεταλλεύεται την έδρα τη για να πάρει αποτελέσματα και μέχρι στιγμής το πετυχαίνει. Το σημερινό παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο καθώς αγωνίζεται με την ομάδα που παραμένει χωρίς απώλειες βαθμών στις πρώτες αγωνιστικές. Το παιχνίδι παραμένει πολύ δύσκολο πρς ανάλυση αλλά θα ρισκάρω να προτείνω την ισοπαλία καθώς για τους λάτρεις της κατηγορίας τα παιχνίδια που διεξάγονται μεσημέρι λήγουν ισόπαλα. Είναι ένα από τα περίεργα στατιστικά και στην συγκεκριμένη περίπτωση οι δύο ομάδες με την μέψρι τώρα πορεία τους διατηρούν πολλές πιθανότητες να μας την επαληθεύσουν.

Πάμε λοιπόν με την ισοπαλία σε απόδοση 3.10 αυτή τη στιγμή στη Bet365.


FC Cartagena
CD Tenerife
Tenerife - Cartagena
( Τενερίφη - Καρταχένα )






Το παιχνίδι διεξάγεται στο Estadio Heliodoro Rodríguez López. Οι γηπεδούχοι ακόμη δεν έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμό στο πρωτάθλημα. Δεν είναι στα αγωνιστικά επίπεδα που πρέπει και η απόδοσή τους δεν ενθουσιάζει. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πλευρά έχουν καταφέρει μία καλή συγκομιδή στα έως τώρα παιχνίδια τους χωρίς και αυτοί να ενθουσιάζουν. Οι παίκτες της Cartagena έχουν το ταξίδι στην Τενερίφη που είναι extra κούραση για τους παίκτες. Η ομάδα είναι νεοφώτιστη οπότε δεν έχει την εμπειρία να διαχειριστεί κατά τη γνώμη μου μία τέτοια κατάσταση.
Οπότε νομίζω πως είναι το κατάλληλο παιχνίδι να πανηγυρίσουν οι γηπεδούχοι την πρώτη τους νίκη και με την αλλαγή στον πάγκο τους.

Πάμε λοιπόν με τον άσσο της Tenerife σε απόδοση 2.15 αυτή τη στιγμή στη Bet365.

Πάμε και στη δική μας Football League, την περίφημη Β' Εθνική.

Ο.Φ.Η.
Ιωνικός
                                Ιωνικός - Ο.Φ.Η. 




Το παιχνίδι διεξαγεται στο γήπεδο της Νίκαιας. Κάποτε την εποχή Κανελλάκη πολλοί θα θυμάστε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο αποτελούσε φόβητρο για πολλές ομάδες ακόμη και της SuperLeague. Πλέον όμως και καιροί άλλαξαν και κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Οι φιλοξενούμενοι μετά από μερικά άτυχα αποτελέσματα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και νομίζω πως είναι η κατάλληλη έδρα για να το πραγματοποιήσουν.

Πάμε με το διπλό για τον Ο.Φ.Η. με απόδοση 2.20 αυτή τη στιγμή στη Bet365.                                                                                         
Αυτά τα λίγα και για σήμερα καλό μας βόλι και καλή μας επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις