BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

8 Ιαν 2011

Καλή Χρονιά Με 2011 αλλαγές!!!

Καλησπέρα σας & καλή χρονιά σε όλους,

Μετά από αρκετό καιρό επιστρέφουμε και πάλι στη γωνιά μας στο διαδίκτυο. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει μετά το διάστημα των διακοπών. Πολλές από τις ομάδες πραγματοποιούν μεταγραφές ενίσχυσης και άλλες εσωτερικές αλλαγές, αφού δε μπορούν λόγω οικονομικών δυσκολιών να προχωρήσουν σε μεταγραφές.
Εμείς σ' αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο θα προσπαθήσουμε να αντλήσουμε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούμε για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη. Θα περιοριστούμε σε λιγότερα σημεία και θα μειώσουμε το ρίσκο μας.
Όλο αυτό το διάστημα που απουσιάσαμε από την παρέα που έχουμε δημιουργήσει συνεχίσαμε να εργαζόμαστε πάνω στον τομέα του στοιχήματος παρακολουθώντας στενά συγκεκριμένα πρωταθλήματα και συγκεκριμένες ομάδες. Βρισκόμαστε πλέον πάλι λοιπόν εδώ με μία πιο σαφή άποψη, καθώς φτάσαμε στα μέσα των πρωταθλημάτων.
Εκτός από καθαρά στοιχηματικά άρθρα πλέον στο BET BOMB θα υπάρχουν και ενημερωτικά άρθρα & προσωπικές θέσεις του κάθε blogger. Με αυτό τον τρόπο και χρησιμοποιώντας το παράθυρο του chat θα γίνεται όσο το δυνατόν πιο άμεση και σωστή η ενημέρωση μας.
Ελπίζουμε πως και σ' αυτή την προσπάθεια θα είστε δίπλα μας.

Σε λίγο θα επανέλθουμε .......

1 σχόλιο:

charalampos είπε...

καλή χρονιά bomber3 και πολλές επιτυχιες εύχομαι.

Δημοφιλεις αναρτησεις