BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

8 Ιαν 2011

Πάμε με άσσους κινήτρου & όχι μόνο!!!

Καλό μεσημέρι παικταράδες,

Μετά από το εισαγωγικό άρθρο πάμε σιγά σιγά να αναφέρουμε κάποιες από τις επιλογές μας για σήμερα.  Να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι οι προτάσεις έχουν σαν βάση αποδόσεις από τις δύο κατά τη γνώμη μου πιο αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων (betfair, bet365).
Μέσα στις επόμενες ημέρες ενδεχομένως να υπάρξουν και αλλαγές στον τρόπο παρουσίασης των προτάσεων μας. Προς το παρόν αρκούμαστε στην κλασική μέθοδο.

Ξεκινάμε το 2011 λοιπόν με τη Serie B (αγαπημένο πρωτάθλημα).

Piacenza - Varese
( Πιατσέντζα - Βαρέζε )

Το σημερινό παιχνίδι για τη γηπεδούχο ομάδα είναι από τα λεγόμενα εξάποντα που πρέπει να κερδίσει για να καταφέρει στο τέλος της χρονιάς να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Απέναντι της μία ομάδα στα μέτρα της που έρχεται στο Γκαρίλι με σημαντικές απουσίες. Ποντάρουμε λοιπόν στον άσσο της έδρας ελπίζοντας σε επαλήθευση. Απόδοση 3.35 αυτή τη στιγμή στο παρολί της Betfair.

Cordoba - Ponferradina
( Κόρδοβα - Πονφεραντίνα )

Κάθε χρόνο τα ίδια, δεν αλλάζει τίποτα. Με τα ψέμματα σώνει την κατηγορία η Κόρδοβα. Το ίδιο μάλλον θα προσπαθήσει να κάνει και φέτος. Κάτι τέτοια παιχνίδια λοιπόν είναι το δυνατό της σημείο. Νίκες εντός έδρας και ειδικά όταν έχει απέναντι της μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες αν θέλει και φέτος να τα καταφέρει. Ποντάρουμε λοιπόν στον άσσο της έδρας και εδώ ελπίζοντας σε επαλήθευση. Απόδοση 1.84 αυτή τη στιγμή στο παρολί της Betfair.

Για το Καβάλα - Λάρισα δε σας κρύβω ότι έχω ποντάρει εδώ και καιρό στο διπλό παρ' όλα αυτά δεν το προτείνω καθώς πλέον δεν προσφέρεται σε δίκαιες για τον παίκτη αποδόσεις. 


Ας ελπίσουμε ότι θα ξεκινήσουμε καλά το στοιχηματικό 2011. Περιμένω μηνύματά σας στο betbomb3@gmail.com για αναλύσεις και προβλέψεις. Μπορούμε επίσης να κάνουμε κουβέντα στο chat του blog μας κατά τη διάρκεια των αγώνων. 


1 σχόλιο:

Christena421 είπε...

You have shared a nice blog. I really want to say you thanks for sharing this nice article with us. This one is enlightened blog post.
siyasat.pk

Δημοφιλεις αναρτησεις