BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

8 Ιαν 2011

Απολογισμός SuperLeague

Μετά τη λήξη των σημερινών παιχνιδιών της SuperLeague θα κάνουμε έναν απολογισμό.

ΚΑΒΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ

Σε ένα παιχνίδι που δε διεκδικεί και δάφνες ποιότητας είχαμε τελικό νικητή τη γηπεδούχο ομάδα.
Ένα goal του Ντιέ έξω από την περιοχή χώρισε τις δύο ομάδες. Η αλήθεια είναι πως είχαμε ένα ισοροπημένο πρώτο ημίχρονο και ένα δεύτερο ημίχρονο όπου επικράτησε η γηπεδούχος ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του "Ανθή Καραγιάννη". Μετά από αυτό το παιχνίδι η Καβάλα έβαλε ισχυρή υποψηφιότητα για μία θέση στην Ευρώπη ενώ από την άλλη πλευρά η Λάρισα παρέμεινε πρώτη υποψήφια για τη FootBall League. Αν δεν αλλάξουν δραματικά τα πράγματα δυστυχώς δε θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Δε νοείται ελληνική ομάδα να έχει κατά τη γνώμη μου σκανδιναβό προπονητή. Μπορεί να είναι γνώστης του ποδοσφαίρου αλλά είναι τελείως διαφορετικής νοοτροπίας και φιλοσοφίας.
Ο κύριος Πηλαδάκης πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να προχωρήσει σήμερα κιόλας σε αλλαγές.

ΠΑΟ - ΑΡΗΣ

Όπως και στο απογευματινό παιχνίδι το τελικό αποτελέσμα ήταν 1-0. Με σέντρα του Cisse και μονοκόματο σουτ του Νίνη στο Ά ημίχρονο άνοιξε το σκορ. Παρ' όλο που ο Άρης παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και αφού δεν κατάφερε να συμπληρώσει 18αδα έδειξε καλό πρόσωπο στο ΟΑΚΑ. Υπάρχουν αρκετές διαμαρτυρίες για καθαρό γκολ του Μίσελ με κεφαλιά, καθώς ο κος Σταθόπουλος υπέδειξε φάουλ του Ρουίς πάνω στο Βύντρα!!! Δεν έχουμε ξεκάθαρη άποψη λόγω της ελλειπέστατης κάλυψης της συγκεκριμένης φάσης από τους ανθρώπους της NOVA.
Αναρωτιέμαι πραγματικά πως ο πρέσβης της Ελλάδας κατάφερε να πάρει από την ομάδα του ΑΡΗ 6 βαθμούς τη φετινή χρονιά. Πρόκειται πραγματικά για επίτευγμα που μόνο στην Ελλάδα μπορεί να πραγματοποιηθεί.

ΥΓ. Ο κύριος Cisse καλό θα ήταν να είναι πιο ήρεμος στις αντιδράσεις σε φάσεις που σηκώνουν ακόμη και κόκκινη κάρτα. Δε μπορεί ο οποιοσδήποτε παίκτης να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο και να μην έχει ούτε την ελάχιστη τιμωρία ή παρατήρηση του διαιτητή του αγώνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις