BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

9 Ιαν 2011

Χαμηλό ποντάρισμα.....

Καλησπέρα σας

Αν και καθυστερήσαμε ελπίζω να προλάβουμε να αναφέρουμε τα σημερινά μας παιχνίδια, έστω και στο live αν χρειαστεί.

Θα ξεκινήσω με την Αγγλία και το ντέρμπυ μεταξύ Manchester United - Liverpool
Δε τη βλέπω τη γηπεδούχο και στα πολύ καλά της από την άλλη η μεγάλη απογοήτευση σήμερα πιστεύω πως μπορεί να κάνει τη ζημιά καθώς προέρχεται από αλλαγή προπονητή και πλέον στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ένας παλιός θρύλος της. Ρισκάρουμε στο διπλό στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Συνεχίζοντας πάμε στη γειτονική Ιταλία όπου θα ποντάρουμε ανάποδα στο παιχνίδι Parma - Cagliari. Την προηγούμενη αγωνιστική οι γηπεδούχοι κατάφεραν να νικήσουν με το ευρύ 1-4 μέσα στην έδρα της Juventus παρ'όλα αυτά δε μου εμπνέει και πολύ σταθερότητα και νομίζω σήμερα που ήδη έχει φορτωθεί στον άσσο θα σπάσει και οι νησιώτες θα κάνουν τη ζημιά. Πάμε με την ισοπαλία ή διπλό της Cagliari.
Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα από την Ελλάδα. Πανσερραϊκός - ΑΕΚ. Η Σέρρες μέσα στην εβδομάδα απέσπασαν ισοπαλία στην έδρα τους από τον ΠΑΟΚ σ' ένα παιχνίδι που για μένα προσωπικά το έχασε ο Χάβος με τις άκυρες αλλαγές του. Σήμερα η ΑΕΚ με τα πολλά προβλήματα θα πάρει μία χείρα βοηθείας από τον παλιό καλό γνώριμο και υποστηρικτή της ομάδας κο. Σάββα Θεοδωρίδη. Ποντάρουμε στο διπλό σήμερα για την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις