BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

26 Ιαν 2011

Προσεχώς παπαγαλάκια και πάλι...

Καλησπέρα σε όλους,

Ρίχνουμε ένα πρώτο βλέφαρο στους αγώνες του Σαβατοκύριακου στην Ελλάδα. Ήδη οι περισσότερες εταιρίες έχουν αρχίσει να δίνουν αποδόσεις. Υπάρχουν τουλάχιστον ένα παιχνίδι που θα μας απασχολήσει σίγουρα.
Αυτό δεν είναι άλλο από  το παιχνίδι ανάμεσα σε Λάρισα και Πανσερραϊκό. Η απόδοση που βλέπουμε αυτή τη στιγμή στο ανταλλακτήριο είναι στο 1.56. Νομίζω ότι όσο παιρνούν οι μέρες και αυξάνονται τα πονταρίσματα θα έχουμε και μεγάλη μείωση της απόδοσης. Αρκετά χρήματα καλώς ή κακώς θα φορτωθούν στην Λάρισα. Προσοχή όμως η ομάδα των Σερρών δεν είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και δεν έχει και μεγάλο περιθώριο απώλειας βαθμών.
Η όλη κατάσταση όμως αν δούμε το στοίχημα καθαρά επαγγελματικά θα μας προσφέρει έναν αγώνα για πολύ καλό trade. Σε φυσιολογική απόδοση αγοράς με μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης προς το παρόν και με πτωτικές τάσεις σίγουρα τις επόμενες μέρες!!!
Προσέξτε και πάλι τα παπαγαλάκια θα κάνουν καλά τη δουλειά τους να είστε σίγουροι.

Αυτό προς το παρόν, θα επανέλθω σύντομα με τα άλλα παιχνίδια που ενδεχομένως να έχουμε ίδια τάση. Καλό βράδυ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις