BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

23 Ιαν 2011

Απόδοση Πρόκληση

Καλημέρα σε όλους παικταράδες μου,

Μετά την τεράστια χθεσινή επιτυχία και επιβεβαίωση του Blog μας, όσο αφορά τον αγώνα Macclesfield - Barnet, περνάμε στην σημερινή μέρα. Ομολογώ ότι δεν έχω και πολλές επιλογές αρχικά. Κάθησα να σας πω την αλήθεια να δω το παιχνίδι μπάσκετ του Ολυμπιακού με τον Άρη. Έχω πάρα πολύ καιρό να δω μπάσκετ.
Σήμερα ένα σημείο που λέω εδώ και πολλές μέρες.


Εργοτέλης - Άρης

Παιχνίδι που διεξάγεται στο Παγκρήτιο. Ο Εργοτέλης προέρχεται από νίκη μέσα στη Ξάνθη. Ο Καραγεωργίου έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του. Από την άλλη η ομάδα του Άρη θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το σοκ της παραίτησης του Hector Cuper. Στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται υπηρεσιακός προπονητής ο Γιάννης Μηχαλίτσος. Η ομάδα του Άρη έχει και πολλές ελλείψεις από πρωτοκλασάτους παίκτες. Προχώρησε μέσα στην εβδομάδα σε ντεμαράζ μεταγραφών που δε θα μπορέσουν βεβαίως να αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι.
Θα προτείνω το διπλό με ρίσκο της ομάδας του Άρη καθώς χρειάζεται το παιχνίδι και πρέπει να πάρει τους 3 βαθμούς σήμερα. Η απόδοση του αουτσάιντερ σε πολλές εταιρίες με προκαλεί για μία ομάδα που έχει δουλευτεί από τον Hector Cuper.

Συνεχίζουμε μελέτη παρέα με τον καφέ μας προσπαθώντας να βγάλουμε κανένα λαβράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις