BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

1 Φεβ 2011

Ένα άλλο στοίχημα...!!!

Καλησπέρα παικταράδες μου,

Αν και ξέρετε ότι δεν ασχολούμε καθόλου με την Αγγλία σήμερα θα προσπαθήσω να σημειώσω μερικές εκπλήξεις που ενδεχομένως να επαληθευτούν. Όλα τα παρακάτω που θα αναφέρω είναι αποκλειστικά και μόνο με τη διαφοροποίηση των αποδόσεων στο ανταλλακτήριο τις τελευταίες ώρες. Παρακολουθώ την κίνηση του τζίρου από την ώρα που βγήκαν οι αποδόσεις.

Ξεκινάω λοιπόν
West Brom - Wigan 

Ο μέχρι τώρα τζίρος του παιχνιδιού έχει φτάσει στις 422250€. Οι αποδόσεις κινούνται για τον άσσο από το 1.75 στη συνέχεια έφτασε στο 1.73 και αυτή τη στιγμή είναι στο 1.77. Το ποσό που έχει φορτωθεί έως τώρα ο άσσος είναι 348563€. Αρκετά μεγάλο και μονόπλευρο φόρτωμα κατά τη γνώμη μου που αποφάσισα να κάνω lay στη συγκεκριμένη απόδοση.

Coventry - Nottigham Forest

Ο μέχρι τώρα τζίρος του παιχνιδιού διαμορφώνεται στις 102517€. Οι αποδόσεις κινούνται για το διπλό από το 2.25 έως το 2.38. Το ποσό που έχει φορτωθεί έως τώρα το διπλό είναι 57375€. Φόρτωμα πάνω από το 50% του συνολικού τζίρου πράγμα που σημαίνει ότι και εδώ θα κάνουμε lay στο διπλό.

Accrington - Morecambe

Πολύ μεγάλος τζίρος για τα επίπεδα της κατηγορίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχουμε συνεχόμενο ποντάρισμα και μείωση της απόδοση στον άσσο.Ξεκίνησε από 2.16 και έχει φτάσει στο 2.08 με πτωτικές τάσεις. Για να καταλάβουμε, ο συνολικός τζίρος του παιχνιδιού είναι 9758€ εκ των οποίων 7684€ έχουν πονταριστεί στον άσσο. Τεράστιο φόρτωμα κατά τη γνώμη μου, οπότε πάμε με το lay στον άσσο.

Northampton - Crewe

Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα. Εδώ έχουμε 23308€ τζίρο εκ των οποίων τα 16431€ είναι στον άσσο. Πάλι μονόπλευρο ποντάρισμα από τους παίκτες που ενδεχομένως να κρύβει παγίδες. Η απόδοση του άσσου από 2.54 έχει κατρακυλήσει στο 2.32. Πολύ σημαντική μείωση που δύσκολα περνάει στο ντούκου. Κάνουμε lay στον άσσο και σ αυτό το παιχνίδι.

Όπως πολύ καλά μπορείτε να πρόκειται να κοντράρουμε μεγάλα φαβορί τα οποία ενδεχόμένως να επιβεβαιωθούν. Δεν ακολουθούμε ούτε προϊστορία αναμετρήσεων, ούτε φόρμα ομάδων όπως θα έπρεπε. Διορθωτικές κινήσεις σε περίπτωση καλού τέρματος μπορούν να πραγματοποιηθούν στο live betting. Αυτά για σήμερα τσακάλια μου. Καλή επιτυχία και καλό βόλι σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις