BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

16 Απρ 2011

Αθάνατη Super League

Τις καλημέρες μου παικταράδες μου,

Πλησιάζουμε στο τέλος των περισσοτέρων πρωταθλημάτων και όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν αρκετά περίεργα παιχνίδια που "μυρίζουν"!!! Σε αντίθεση με παλιότερα χρόνια οι bookmakers εμφανίζονται διαβασμένοι σε σημείο που είναι πολύ δύσκολο να τους πιάσουμε εμείς οι απλοί παίκτες του στοιχήματος. Παρ' όλα αυτά πάντα υπάρχουν "λάθη" στις αποδόσεις που μπορούμε πολύ εύκολα να εκμεταλλευτούμε στα ανταλλακτήρια καθώς από εκεί υπάρχει διαμόρφωση του κλίματος. Παραμένουμε με τα μάτια και τα αυτιά ανοικτά.

Πάμε στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα της SuperLeague. Από την προηγούμενη αγωνιστική έχουν ξεκαθαρίσει οι ομάδες που αποχαιρετούν την κατηγορία. Υπάρχει μάχη όμως στις θέσεις που οδηγούν στα play off. Εκεί υπάρχει τεράστια μάχη με ενδιαφερόμενους τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Άρη. Καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε όμως πως αρκετές ομάδες δυσκολεύονται να καταθέσουν τα απαραίτητα έγραφα και χρήματα για την αδειοδότηση. Κανείς δε γνωρίζει ποιοι θα τα καταφέρουν και ποιες ομάδες τελικά θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της SuperLeague τη νέα χρονιά.
Εδώ αρχίζουν και περνούν διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου για τα αυριανά παιχνίδια. Παρακάτω θα κάνω μία ανάλυση που μπορεί να μην έχει καμία βάση αλλά ενδεχομένως να βολεύει και αρκετές ομάδες που καίγονται καθώς η Μεγάλη Τρίτη ενδεχομένως να είναι πολύ δύσκολη για αρκετές ομάδες.

ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ

Αυτό το παιχνίδι είναι η μάχη του πιστοποιητικού. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα και μάλλον θέλει να προχωρήσει σε πώληση αρκετών παικτών της. Όσο αφορά τη βαθμολογία ούτε προς τα πάνω κοιτάζει ούτε προς τα κάτω. Ο στόχος είναι ένας και ξεκάθαρος, ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει τεράστια προβλήματα και αυτή με την αδειοδότηση για την επόμενη χρονιά. Έχει επιλέξει το άρμα του Μαρινάκη βέβαια και θέλει να ελπίζει ότι κάτι θα καταφέρει. Στόχος δεν υπάρχει αφού αγωνιστικά έχει σωθεί η ομάδα. Τώρα πείτε μου όσοι γνωρίζετε τις "σχέσεις" παλαιότερων διοικήσεων των δύο ομάδων πόσες πιθανότητες δίνετε έτσι όπως είναι η κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή να έχουμε ισοπαλία (4.60) ή διπλό (9.20)??? Αυτή είναι απλή ερώτηση χωρίς καμία πληροφορία. Δε θέλω να παρεξηγηθώ με κανένα φίλο του Ηρακλή, ούτε της ΑΕΚ μιλάω καθαρά στοιχηματικά και χωρίς ίχνος συναισθηματισμού. ΠΡΟΣΟΧΗ Είναι απλά μία υπόθεση που πληρώνει καλά!!! 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟ

Τώρα εδώ τι λέτε να σκέφτομαι??? 
ΠΑΟΚ 45β
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 44β
ΑΡΗΣ 42β
Πείτε μου το πιο περίεργο σενάριο που μπορείτε να σκεφθείτε! Μισό λεπτάκι θα το αναλύσω παρακάτω και όσοι θέλετε ακολουθείτε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είχαμε "γκάζια" στους παίκτες του ΠΑΟ από τον Φερέιρα για τις εμφανίσεις των παικτών του στα τελευταία παιχνίδια. Σε περίπτωση νίκης ο ΠΑΟ ξεκινάει με έναν επιπλέον βαθμό για τα play off. Ισχυρό κίνητρο για την είσοδο στο προκριματικά του champions league. Οπότε δε μπορούμε να πούμε πως είναι αδιάφορο το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους. Να έχετε και στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι ενδεχομένως να παίζουν και για να βοηθήσουν άλλη ομάδα που προσπαθεί να μπει στα play off και δεν είναι άλλη από τον Άρη. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει έναν "πόλεμο" ανακοινώσεων και λιγότερο ασχολείται με το αγωνιστικό που έπρεπε να ρίξει την προσοχή του. 
Μη ξεχνάτε λοιπόν για να μην καρφωθούμε με μία ισοπαλία (4.10) έχουμε ισοβαθμία Ολυμπιακού και Άρη που ευννοεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Γιατί το διπλό (2.76) είναι λίγο τραβηγμένο.

ΠΑΟΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ

Κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα βαθμό για να μπει στα play off. Η Κέρκυρα έχει σωθεί. Δύσκολα τα οικονομικά για τη διοίκηση του Ζαγοράκη. Πάμε με την ισοπαλία (4.90) και κανένας δεν έχει παράπονο. Αν πάλι δεν σκοράρει ο ΠΑΟΚ βρίσκουμε και την εύκολη λύση απόλυση Χάβου (κάποιος πάντα πληρώνει το μάρμαρο) και πρόσληψη του Σερβοέλληνα που είναι στα σκαριά.

Λέτε να κάνουμε κανένα colpo grosso??? Μία ψιλή πάντως θα τη ρίξω στα συγκεκριμένα παιχνίδια... όλοι ξέρουμε ότι Ελλάδα είμαστε και τώρα μάλιστα που έχουμε και οικονομικές δυσκολίες μπορεί να μη βγάλουμε τα προφανή αλλά να μπερδέψουμε λίγο την τράπουλα....

Τα λέμε παικταράδες μου. Καλό βόλι και καλή επιτυχία σε όλους!!!






























































             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις