BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

10 Μαΐ 2011

Σας ευχαριστούμε...


Καλησπέρα σε όλους,

Μετά από ένα καλό στοιχηματικό Σαββατοκύριακο (που μπορούσε σίγουρα να είναι πολύ καλύτερο) ξεκίνησε μία ακόμη δύσκολη βδομάδα. Το άρθρο μας σήμερα έχει ως σκοπό να ευχαριστήσει όλους εσάς τους αναγνώστες αυτού του blog που σε λίγες βδομάδες εκτινάξατε να νούμερα των επισκέψεων. 
Ομολογούμε ότι έχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για το στήσιμο αυτού του blog και χαιρόμαστε που βλέπουμε ανταπόκριση από όλους εσάς. 
Στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουμε συνεχόμενη αύξηση των επισκεπτών που θέλουν να μάθουν περισσότερα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε τις γνώσεις μας. Η γνώση προσφέρεται σ' αυτό το blog ελεύθερα, χωρίς να πληρώσετε όπως σε κάποια συνδρομητικά site, που προσφέρουν "σίγουρους" αγώνες. Ο καθένας από εσάς κάνει τις επιλογές του και έχει και ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού που δεν πρέπει για κανένα λόγο να επηρεάζεται από αυτά που θα ακούσει ή θα διαβάσει από όλους τους "ειδικούς".
Επειδή όμως κάθε φορά που πετυχαίνουμε κάποιον στόχο θέλουμε να ανεβαίνουμε ακόμη περισσότερο σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω. Να κάνουμε δηλαδή αυτή τη στοιχηματική μας γωνιά site για "προχωρημένους", έτσι όπως είναι άλλωστε και περισσότεροι αναγνώστες μας που μιλάμε καθημερινά. Ένα site εφάμιλλο πολλών ξένων που μπορούμε να βρούμε εύκολα στο διαδίκτυο, ένα site που δε θα πανηγυρίζει απόδοση 1.40, ένα site το οποίο θα συμβουλεύεται ο καθένας από εσάς και θα κάνει την τελική επιλογή από μόνος του. 
Έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες και ήδη έχει ξεκινήσει το αρχικό στήσιμο. Μένει να πάρουμε την απόφαση και η απόφαση θα είναι κοινή. Ήδη διεξάγεται στο facebook μία ερώτηση για το αν πιστεύετε ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτό μας το εγχείρημα, όσοι θέλετε μπορείτε να ψηφίσετε. 
Εκτός από τη γνώμη σας θα θέλαμε να μας στείλετε τις προτάσεις σας γιατί χωρίς την άποψη σας το εγχείρημα αυτό θα καταλήξει στο κενό όπως τόσα και τόσα άλλα που πραγματοποιήθηκαν στο διαδίκτυο.
Περιμένουμε τη γνώμη σας στο

1. Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο betbomb3@gmail.com
2. Facebook Bet Bomb
3. Twitter Bet Bomb

Για μία ακόμη φορά σας ευχαριστούμε και υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το καλύτερο για όλους εσάς που είστε δίπλα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις