BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

7 Μαΐ 2011

Buenos Dias Apostadores!!!

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι του blog.

Το τελευταίο διάστημα η στοιχηματική αυτή γωνιά μας τρέχει ένα απίστευτο με σερί με ανατροπές και σημεία που σίγουρα είναι δύσκολο να βρείτε στο χώρο μας. Πολλοί από την παρέα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και μέσω της σελίδας στο Facebook αλλά και μέσω twitter(BetBomb). Για όσους πάλι δεν εμπιστεύεστε αυτές τις μεθόδους περιμένουμε τα mail σας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο betbomb3@gmail.com. Σύντομα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία αλλαγή στο blog μας και περιμενούμε τις δικές σας προτάσεις.
Πάμε γιατί πολλά είπαμε στα παιχνίδια του Σαββάτου που ρίξαμε μία πρωινή ματιά με το καφεδάκι μας. Στα περισσότερα πρωταθλήματα έχουμε τελευταίες αγωνιστικές με ομάδες που ενδιαφέρονται και ομάδες που είναι αδιάφορες και κάνουν διακοπές ήδη.
Παρ' όλα τα σημεία που ενδεχομένως να διαβάσετε μη ξεχνάτε και δίνετε μεγάλη βαρύτητα στο live betting όπου δίνονται πολλές και μεγάλες ευκαιρίες σε συνδιασμό με το trading της αγοράς.
Θα πάμε πάλι στο πρωτάθλημα μας που δεν είναι άλλο από τη Segunda Division.


Πρώτο παιχνίδι το οποίο θα ασχοληθούμε είναι το

Barcelona B Vs Albacete

Η γηπεδούχος ομάδα που κάνει κατ' ομολογία όλων ένα πολύ καλό πρωτάθλημα αγωνίζεται με τη Albacete, η οποία είναι σχεδόν έτοιμη για υποβιβασμό. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι δεύτερες ομάδες σύμφωνα με το νόμο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας δε μπορούν να αγωνιστούν στην πρώτη κατηγορία. Δε μπορεί δηλαδή του χρόνου να δούμε Barcelona και Barcelona Β στην Primera Division. Οπότε ερχόμαστε αμέσως και λέμε γιατί να μην εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες παραμονής η φιλοξενούμενη ομάδα καθώς δεν υπάρχει λόγος να τερματίσει σε θέσεις που οδηγούν στην άνοδο. Τραβηγμένο σενάριο αλλά όπως έχετε καταλάβει εδώ δε θα διαβάσετε και πολλά λογικά... 
Οι αποδόσεις αυτή τη στιγμή στο ανταλλακτήριο 1.49 - 4.6 -7.6 
να σας πω την αλήθεια της βλέπω προκλητικές και ας χάσω.
Rayo Vallecano Vs Salamanca

Οι τύποι είναι απίστευτοι την προηγούμενη βδομάδα μας πλήρωσαν με μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές που έχουν πετύχει στην ιστορία τους. Στον εντός έδρας αγώνα με την Elche και ενώ στο 65' το σκορ ήταν 2-4 προτέιναμε τον άσσο με απόδοση 40 μανάδες εκείνη την ώρα στο ανταλλακτήριο και δικαιοθήκαμε με το τελικό 5-4! Ακούω από πολλούς πως η φιλοξενούμενη ομάδα είναι αδιάφορη καθώς δεν προλαβαίνει να σωθεί εγώ έχω αντίθετη άποψη! Αν ήταν έτσι δε θα έκανε και την ανατροπή και θα αποχαιρετούσε κάπου εκεί. Αλλά μετά από αυτό και απέναντι σε μία ομάδα, η οποία δεν καίγεται και για νίκη νομίζω ότι θα τα καταφέρει να πάρει τους 3 πόντους και να μας πληρώσει. 
Οι αποδόσεις αυτή τη στιγμή στο ανταλλακτήριο 1.47 - 4.8 - 8.4 
θα το ποντάρω, θα το παλέψω και ας χάσω. Αλλά ομάδα που με πλήρωσε μ αυτό τον τρόπο δεν την κρεμάω. 

Αυτά τα λίγα προς το παρόν παραμείνετε συντονισμένοι γιατί τα καλύτερα όπως είπαμε είναι στο live betting και ειδικά αυτές τις αγωνιστικές... Τα λέμε καλό βόλι σε όλους... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις