BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

21 Ιουν 2011

21/06 Προτάσεις από Wimbledon

21/06 Προτάσεις από Wimbledon

Kαλημέρα φίλοι. 
Από σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς ξεκινάμε μία συνεργασία με το φίλο Bet Bomb και θα μπορείτε καθημερινά να διαβάζετε τη στήλη μου στο τένις. Επιπλέον θα ήθελα να σας ενημερώσω θα μπορείτε να βλέπετε τις στήλες του Bet Bomb και στο δικό μου μπλογκ foxbet.blogspot.com

Εξαιρετικά κύλησε και η χθεσινή ημέρα με τις περισσότερες επιλογές μας να περνάνε. Σήμερα θα ασχοληθώ μόνο με ένα παιχνίδι, ενώ εκκρεμούν και άλλα τρία ματσάκια από τη χθεσινή ημέρα τα οποία συμπληρώνουν το στοιχηματικό μενού της ημέρας.
Η επιλογή μου είναι από το παιχνίδι Berlocq - Beck.
Ο Αργεντινός είναι από τα πιο value bets αυτή την περίοδο και, όπως και ο Muller που προτείναμε χθες, μας έχει αποφέρει μεγάλα κέρδη. Παρότι χωματάς, έχει βελτιώσει αρκετούς τομείς του παιχνιδιού του και στο Eastbourne την περασμένη εβδομάδα έδειξε καλά στοιχεία. Κέρδισε τον Dolgopolov στον πρώτο γύρο και έχασε από τον Rochus με 2-1 και δύο χαμένα tie-break. Aπό την άλλη μεριά ο Beck δεν αποτελεί φόβητρο, παρά τα πρόσφατα θετικά αποτελέσματα. Θεωρώ πολύ πιθανή τη νίκη του Berlocq και θα καλύψω στο χάντικαπ.

Berlocq (+1.5set) - Beck  1  2.15 
Rochus - De Schepper over3.5 1.66 

Εκκρεμούν:
Petrova - Dolonts(+1.5 set)  1  1.86 
Chela - Matosevic  1  2.25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις