BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

16 Ιουν 2011

Copa Libertadores Final

Καλημέρα σ' όλους τους αναγνώστες του Bet Bomb.


Έφτασε η μέρα που όλοι περιμέναμε. Ο τελικός του Copa Libertadores απέχει μόλις λίγες ώρες από την έναρξη του. Εμείς πιστοί στο ραντεβού μας θα αναλύσουμε όσο γίνεται καλύτερα το σημερινό παιχνίδι που είναι το πρώτο καθώς θα ακολουθήσει και επαναληπτικός τελικός.




Peñarol Vs Santos 


 Το σημερινό παιχνίδι διεξάγεται στο Estadio Centenario στο Montevideo της Uruguay. Ένα από τα πιο θρυλικά γήπεδα του κόσμου μαζί με τα Maracana, Wembley, San Siro, Azteca, Camp Nou, Santiago Bernabeu. Αυτό το αναφέρουμε καθώς χτίστηκε το 1929 για να φιλοξενήσει το 1930 το πρώτο Mundial της παγκόσμιας ιστορίας. Η χωρητικότητα του σήμερα είναι 66106 θεατές που νομίζω ότι θα ήταν περιττό να αναφέρουμε ότι σήμερα θα υπάρχει το καθιερωμένο sold out. Για όσους δεν έχει τύχει να παρακολουθήσετε παιχνίδι της Penarol απλά δείτε το τι συμβαίνει στο γήπεδο εδώ. Νομίζω τώρα ότι καταλαβαίνετε ότι όταν μιλάμε για "καυτές" έδρες οι οπαδοί της Penarol κάνουν κάτι παραπάνω από τα κοινότυπα.
Πάμε να ξεκινήσουμε με τη γηπεδούχο ομάδα όπου απέκλεισε μεγάλες και ιστορικές ομάδες της Λατινικής Αμερικής για να φτάσει σήμερα στον τελικό. Κανείς δεν περίμενε ότι τελικά θα τα καταφέρει και θα φτάσει τόσο μακριά στο θεσμό. Πολλές φορές έφτασαν στο σημείο να τους έχουν ξεγραμμένους όμως το πείσμα, η θέληση, ο εγωισμός και η ποιότητα των παικτών της νικούσαν πάντα. Είναι μία ομάδα με σκληροτράχηλη άμυνα, τεχνίτες στη μεσαία γραμμή και "καλλιτέχνες" επιθετικούς. Μη ξεχάσουμε σ' αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι στον πάγκο της ομάδας είναι ο Diego Aguirre που ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος στο τελευταίο Copa Libertadores που κατέκτησαν το 1987. Το γκολ επετεύχθη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα από τον 19χρονο Aguirre. Δείτε το εδώ σε όχι και τόσο καλή ανάλυση. 
Σήμερα η ομάδα του δε θα έχει ελλείψεις και βάζοντας τα "δεύτερα" στο πρωτάθλημα κατάφερε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες έτσι ώστε να είναι σήμερα ετοιμοπόλεμοι. Δεν υπάρχουν τραυματίες ούτε τιμωρημένοι η διάθεση είναι στα ύψη, ο Aguirre κράτησε όλο αυτό το διάστημα χαμηλά τη μπάλα και το ίδιο κάνει και στον τελικό καθώς αποδέχεται τον τίτλο του αουτσάιντερ. 
Στην άλλη πλευρά η ομάδα της Santos. Έφτασε τελικά ομαλώς στο Montevideo καθώς αρκετοί φοβόταν το ηφαίστειο της Χιλής. Στο site της ομάδας παίζει μία ανασκόπηση που μπορείτε να δείτε εδώ. Ο Muricy Ramalho κατάφερε να φτάσει την ομάδα στον τελικό παρά το νωθρό ξεκίνημα των προκατόχων του. Στη συνέντευξη τύπου τόνισε ότι "θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι μακριά από την έδρα μας αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα πάνω στον τομέα της τακτικής". Δε θέλησε να αποκαλύψει την αρχική ενδεκάδα της ομάδας του και παραδέχθηκε ότι θα αντιμετωπίσει μία πάρα πολύ δύσκολη και καλά οργανωμένη ομάδα. Δεν λείπουν και οι ελλείψεις από το στρατόπεδο των φιλοξενουμένων καθώς τιμωρημένος για το σημερινό αγώνα είναι ο Edu Dracena και τραυματίες οι Leo και Ganso e Jonathan. Επιστρέφει στο Centenario η Santos μετά από 49 χρόνια, το μακρινό 1962 ήταν το έτος που κατάφερε να φύγει με νίκη 2-1. Σ' ένα καθόλου όμως ήσυχο παιχνίδι που έμεινε στην ιστορία σαν "Noite das Garrafadas", δηλαδή νύχτα από το μπουκάλι.


Εδώ να σημειώσουμε κάτι σημαντικό που ισχύει στο Copa Libertadores και ενδεχομένως κάποιοι να μη το γνωρίζουν. Στους διπλούς αγώνες δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά το δεύτερο παιχνίδι ακολουθεί παράταση 30 λεπτών και μετά πέναλτι.


Εμείς σήμερα θα απολαύσουμε το μεγάλο παιχνίδι και το ποντάρισμα περνάει σε δεύτερη μοίρα:



Penarol Vs Santos ( Copa Libertadores Final )
Σημείο Over 2.5 goals 
Απόδοση 2.50 Betfair
Ποντάρισμα 10μονάδες

Penarol Vs Santos ( Copa Libertadores Final )
Σημείο X Half Time / 1 Full Time 
Απόδοση 7.00 Betfair
Ποντάρισμα 10μονάδες



Μπάνκα (09.06.2011)
Σύνολο Μονάδων: 1103.6
Τρέχον Ποντάρισμα: 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις