BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

14 Ιουν 2011

Στηρίζουμε διοργανωτές...!!!

Καλησπέρα σ' όλους τους φίλους του Bet Bomb.

Μετά από ένα τριήμερο χαλάρωσης και λίγου παιχνιδιού επανερχόμαστε σήμερα με φτωχό πρόγραμμα παρ' όλα αυτά. Οι ημέρες αυτές παρ' όλα αυτά μας βοηθούν να οργανωθούμε καλύτερα για το μέλλον διαβάζοντας διάφορα ενδιαφέροντα άρθρα.
Όσο αφορά τα σημερινό παιχνίδι που επιλέξαμε, είναι από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των "μικρών".


Denmark U21 Vs Belarus U21 



Το σημερινό παιχνίδι διεξάγεται στο NRGi Arena του Άαρχους. Οι διοργανωτές Δανοί μετά την ήττα τους από την Ελβετία παίζουν τα ρέστα τους στο σημερινό παιχνίδι. Μικρογραφία των μεγάλων διοργανώσεων όπως και εκεί στην πρεμιέρα έχουμε την έκπληξη να παραμονεύει για τους διοργανωτές έτσι και δω οι γηπεδούχοι την πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα. Παρ' όλα αυτά δεν είναι κακή ομάδα. Πλήρωσε την έλλειψη αγώνων μεταξύ των παικτών της και τη δυσκολία στην ανάπτυξη. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μεγάλη νίκη κόντρα στην Ισλανδία. Στο σημερινό παιχνίδι πιστεύω πως θα κατέβουν για την ισοπαλία σαν πρώτο αποτέλεσμα. Στο παιχνίδι με την Ισλανδία παρ' όλο που δε μπήκαν δυνατά τελικά τους βγήκε το παιχνίδι, σήμερα δεν πιστεύω ότι έχουν κάποια τύχη καθώς οι γηπεδούχοι και διοργανωτές Δανοί θα κυνηγήσουν την νίκη από το πρώτο λεπτό.



Αγώνας 


Denmark U21 Vs Belarus U21 (U21)
Σημείο Άσσος Denmark U21 to win
Αποδοση 1.66 Betfair
Ποντάρισμα 20μονάδες


Μπάνκα (09.06.2011)
Σύνολο Μονάδων: 1123.6
Τρέχον Ποντάρισμα: 0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις