BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

10 Ιουν 2011

Άλλο ένα "πούρο" για την Κούβα!!!

Καλημέρα σε όλους,


Δεν μας έκανε το κέφι η Padova για να κλείσουμε την ημέρα με 3/3 προτάσεις παρ' όλο που ήταν αυτή που κυριάρχησε στο παιχνίδι με τη Novara. Δε μας ενοχλεί αυτό καθώς το πρόσημο παραμένει θετικό στη μπάνκα μας. Στη συνέχεια υπάρχουν τρία παιχνίδια εκ των οποίων θα ασχοληθούμε με ένα.


Παιχνίδι για το Gold Cup της Αμερικής.






Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος η Κούβα. Θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι κάτι αξίζει αλλά σε περίπτωση που δεχθεί γρήγορο γκολ δεν έχει καμία τύχη. Δε θα αναλύσω καν τις ομάδες καθώς δεν υπάρχει λόγος η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια. Καθαρά ερασιτεχνική ομάδα η Κούβα που κάτι προσπάθησε να δείξει για 7 λεπτά στο προηγούμενό της παιχνίδι μέχρι τελικά να καταρρεύσει και να να διασυρθεί. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και σήμερα. Για όσους είναι τολμηροί μπορούν να ποντάρουν και στο 7+ στα τέρματα που έχει αρκετές ελπίδες αν ανοίξει το ματς από νωρίς το Mexico!
Πάμε λοιπόν απ' ευθείας στην πρόταση

Αγώνας 



Cuba Vs Mexico (Gold Cup)
Σημείο Over 3.5 goals
Αποδοση 1.57 Bet365
Ποντάρισμα 20μονάδες


Μπάνκα (09.06.2011)
Σύνολο Μονάδων: 1090.4
Τρέχον Ποντάρισμα: 20



ΥΓ1 Σ' αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Κερδοσκόπου για τη δημιουργία του www.betonstat.com. Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους τους παίκτες του στοιχήματος. Ρίξτε μία ματιά αξίζει τον κόπο. Γιατί εδώ όπως ξέρετε επιβραβεύουμε και τις σωστές κινήσεις των "συναθλητών" εκτός από το να ευλογούμε μόνο τα γένια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις