BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

9 Ιουν 2011

Play Off Final Italian Serie B

Καλό απόγευμα,

Πήραμε και το παιχνίδι της KuPS με τη MyPa που τελικά έληξε 2-0 και σχεδόν διπλασίασε το ποντάρισμα μας.Θα συνεχίσουμε με τα σημερινά παιχνίδια επιλέγοντας να ασχοληθούμε με την γειτονική μας Ιταλία και τον τελικό των play off της ανόδου στη Serie A.

Padova Vs Novara

Στα τελευταία 6 παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες στην έδρα της Padova, για τη 2η και 3η κατηγορία της Ιταλίας, η Novara έφυγε μόλις μία φορά με τη νίκη από to Stadio Silvio Appiani. Η γηπεδούχος ομάδα τρέχει ένα σερί συνεχόμενων αγώνων χωρίς ήττα σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνουν σημάδια κούρασης. Το πλεονέκτημα των φιλοξενουμένων βέβαια είναι ότι παίζουν για δύο αποτελέσματα καθώς και σε περίπτωση ισοπαλίας θα αντιμετωπίσουν την Padova εντός έδρας(συνθετικός χλοοτάπητας). Δύσκολο παιχνίδι δε το αμφισβητεί κανένας. Από ένστικτο καθαρά θα πάω με την νίκη των γηπεδούχων που είναι πιο ιστορική ομάδα με περισσότερες πιθανότητες να σταθεί στη Serie A. Νομίζω ότι το θέλει περισσότερο το παιχνίδι και τελικά θα τα καταφέρει. Μη ξεχνάτε πως κάθε χρόνο στη Serie B υπάρχουν ομάδες "πυροτεχνήματα" και μία τέτοια θεωρώ πως είναι και η Novara poυ ο στόχος της είναι να διατηρηθεί στη Serie B. Ελπίζω να επαληθευτούν όλα όσα αναφέραμε και να πανηγυρίσουμε τη νίκη της Padova.

Αγώνας 
Padova Vs Novara (Seri B Play-Off Final)
Σημείο 1 Padova to win
Αποδοση 2.00 Betfair
Ποντάρισμα 20μονάδες

Μπάνκα (09.06.2011)

Σύνολο Μονάδων: 1059
Τρέχον Ποντάρισμα: 20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλεις αναρτησεις