BannerFans.com Sports Videos Our site is at APN Greece Directory Create your own banner at mybannermaker.com! 'Create create your own banner at mybannermaker.com!

18 Αυγ 2010

Εβραϊκή Βόμβα

Καλησπέρα παικταράδες,

Δε μπορώ να πω ότι η χθεσινή μέρα ήταν ότι το καλύτερο για τα πονταρίσματα μας. Παρ' όλα αυτά γι αυτό είμαστε εδώ για παραδεχόμαστε και τις καλές και τις άσχημες ημέρες μας. Πάμε στο σημερινό μας κουπόνι λοιπόν όπου έχουμε πάλι προκριματικά Champions League καθώς και πρωτάθλημα Σουηδίας και μετά τα μεσάνυκτα ένα ματς για το MLS, ένα για το Sudamericana και τον επαναληπτικό τελικό του Libertadores.




Ξεκινάμε να κάνουμε σήμερα μία ανάλυση των παιχνιδιών των προκριματικών του Champions League και ο καθένας να καταλήξει στο σημείο που πιστεύει ότι υπερισχύει. Πρώτο παιχνίδι για σήμερα λοιπόν το 

FC Basel
Sheriff Tiraspol
παιχνίδι μεταξύ σε Basel - Sheriff Tiraspol. Το παιχνίδι διεξάγεται στο St Jacob Park έδρα των Ελβετών στη Βασιλεία. Οι Ελβετοί που στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκαν εντός έδρας από την FC Lucerne με 1-4 δε βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Από την άλλη πλευρά οι Μολδαβοί, που τα τελευταία χρόνια κατά γενική ομολογία έχουν κάνει τεράστια άλματα προόδου, στο τελευταίο παιχνίδι για το εγχώριο πρωτάθλημα παραχώρησαν λευκή ισοπαλία στην έδρα της Dacia (Chisinau). Η ψυχολογία τους είναι ανεβασμένη παρ' όλα αυτά είναι ομάδα που δύσκολα μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση. Ο μόνος ενδοιασμός είναι ότι ο πρόεδρος της ομάδας δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα και ξοδεύει αρκετά χρήματα για δικούς του λόγους βέβαια και όχι με σκοπό να την κάνει φόβητρο στην Ευρώπη. Συνοψίζοντας το παιχνίδι, οι ομάδες δεν έχουν τη διαφορά των αποδόσεων που έχουν βγει στην αγορά.


Πάμε στο επόμενο αγώνα της βραδιάς ανάμεσα σε
Werder Bremen
Sampdoria
Werder Bremen - Sampdoria. Το παιχνίδι διεξάγεται στο Weserstadion της Βρέμης. Οι Γερμανοί οριστικοποίησαν την μεταγραφή του Οζίλ στη Real Madrid. Το πρωτάθλημα στη Γερμανία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη παρ' όλα αυτά στο παιχνίδι με τη RW Ahlen νίκησε με 0-4 για το θεσμό του κυπέλλου Γερμανίας DFB-Pokal. Θα φανεί η απουσία του Οζίλ που ήταν ουσιαστικά ο ενορχηστρωτής της ομάδας. Περνώντας στους Ιταλούς ούτε εκεί έχει ξεκινήσει η Serie A. Στα φιλικά που έχει δώσει η "Σαμπ" απογοήτευσε. Ο νέος προπονητής προσπαθεί να περάσει νέο τρόπο παιχνιδιού για την ομάδα και οι παίκτες δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη. Βέβαια τα φιλικά απέχουν πολύ από τα επίσημα παιχνίδια και πόσο μάλιστα αυτά του Champions League. Οπότε μιλάμε για ένα παιχνίδι που απλά θα καθήσουμε να παρακολουθήσουμε καθώς δεν έχουμε καμία επαφή με τις ομάδες και δε θα ποντάρουμε αγώνα χωρίς να έχουμε δει τις ομάδες.


Περνάμε και στην επόμενη αναμέτρηση. Αυτή μεταξύ της
Sporting Braga
Sevilla
Sporting Braga - Sevilla. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Estadio Municipal De Braga. Οι πορτογάλοι κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Celtic αξιοποιώντας σε μεγάλο βαθμό την έδρα τους. Στο πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα πήραν εύκολη νίκη επί της Portimonense με 3-1 εντός έδρας. Φαίνονται ρολαρισμένη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα που μόνο εύκολος αντίπαλος δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι Ισπανοί από την πλευρά τους νίκησαν στο πρώτο τελικό του Supercup τη Barcelona με 3-1. Βέβαια η ομάδα της Καταλονίας δεν αγωνιζόταν με τα αστέρια της οπότε δε μπορούμε να βγαλουμε ασφαλή συμπερασματα. Στα φιλικά παιχνίδια οι Sevillistas δεν τα πήγαν και τόσο καλά γνωρίζοντας ήττες απο Espanyol και Huelva. Πιστεύω πως και αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να καθήσουμε να το παρακολουθήσουμε με την ησυχία μας και να βγάλουμε τα συμπεράσματα που πρέπει καθώς και εδώ δε ξέρουμε το βαθμό ετοιμότητας των δύο ομάδων.

Επόμενο παιχνίδι αυτό ανάμεσα σε
Partizan Belgrad
Anderlecht
Partizan - Anderlecht. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο FK Partizan Belgrade Stadium όπου για ακόμη μία φορά αναμένεται κατάμεστο και με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Οι "παρτιζάνοι" νίκησαν για το πρωτάθλημα Σερβίας εντός έδρας τη Indjija με 2-1 χωρίς να πείσουν με την απόδοσή τους. Δύσκολη και καυτή έδρα για τους Βέλγους της Άντερλεχτ όπου στον τελευταίο αγώνα για το πρωτάθλημα τους νίκησαν με 4-0 τη Germinal. Οι "mauves" θα έχουν δύσκολο έργο όμως οι Σέρβοι δεν είναι ομάδα που μπορείς να τους εμπιστευτείς και να ποντάρεις τα χρήματα σου.

Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα
RedBull Salzburg
Hapoel Tel Aviv
Redbull Salzburg - Hapoel Tel Aviv. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Redbull Arena. Εδώ λοιπόν που λέτε δε θα γράψω καμία ανάλυση για το παιχνίδι καθώς το ένστικτο μου λέει βόμβα και ελπίζω να επιβεβαιωθεί. Για όσους παρακολουθούν τις ομάδες από το Ισραήλ κάθε χρόνο κάνουν από μία "κηδεία" σε κάποια από τις μεγαλομεσαίες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ας ελπίσουμε πως θα επιβεβαιωθούμε και θα το πληρωθούμε το παιχνίδι.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μπράβο για την βόμβα !!! Καλή συνέχεια...

Δημοφιλεις αναρτησεις